loading
close
SON DAKİKALAR

Aytun Çıray'dan İYİ Partili meclis üyelerine tepki

Aytun Çıray'dan İYİ Partili meclis üyelerine tepki
Tarih: 03.12.2020 - 15:47
Kategori: Siyaset

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Ankara'nın devrik başkanı Melih Gökçek’in talimatıyla Atatürk Orman Çiftliği arazisine yapılan Demir Kafes'in plan değişikliği için İYİ Partili meclis üyelerinin de onay vermesine tepki gösterdi.

Melih Gökçek döneminin tartışmalı projelerinden olan, Ankara-Eskişehir yolunda bulunan ve yapımı daha önce 7 kez durdurulan 'Demir Kafes' alanına YDA Center yapımına izin veren plan değişikliği 8. kez Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçti

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, mücadele vererek 7 kez iptal ettirdikleri proje için 8. kez yargıya başvurma kararı aldı.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, geçtiğimiz günlerde 8. plan değişikliğine onay veren Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmaktan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

8. plan değişikliğinin kabul edilmesine İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'dan da tepki geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çıray, İYİ Partili üyelerin de plan değişikliğine evet dediğini kaydetti.

Çıray, "Belediyelerde bize neler oluyor? Ankara'da.. Gökçek'in izniyle Atatürk Orman Çiftliği arazisine yapılan "Çelik kafes"i meşrulaştıracak plân tadilatını, TMMOB 7 defa yargı ile durdurdu. Ne yazık ki İYİ Partili üyelerin, AKP'lilerle işbirliği ile 8. değişiklik de onaylanmış" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları