loading
close
SON DAKİKALAR

Aziz Yıldırım İstanbul'a gözyaşlarıyla geldi!

Aziz Yıldırım İstanbul'a gözyaşlarıyla geldi!
Tarih: 22.01.2014 - 00:30
Kategori: Spor

Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Yıldırım ilk önce sarı lacivertli kulübün sporcularının bulunduğu bölüme geçti...

Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Yıldırım ilk önce sarı lacivertli kulübün sporcularının bulunduğu bölüme geçti. Burada sporcular Yıldırım'ı alkışlarla karşıladı. Sporcuları tek tek selamlayan Yıldırım, gözyaşlarına engel olamadı. Yoğun kalabalıktan otobüse geçmekte zorlanan Aziz Yıldırım, kısa bir konuşma yaptı ve oradan Bağdat Caddesi'ne doğru yola çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 21:10 sularında İstanbul'a iniş yaptı. Binlerce taraftar Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti. Fenerbahçe futbol takımı ve yöneticiler tam kadro halinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi.

Yargıtayın, şike davasında aldığı cezaları onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tatil için gittiği Fransa'dan İstanbul'a geldi.

Yargıtay kararı açıklandığında Fransa'da bulunan Yıldırım, gelişmeler üzerine 4 gün sonra Türkiye'ye döndü.

Özel uçakla saat 21.15'te İstanbul'a gelen Yıldırım'ı, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde, kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, kulüp yetkilileri ile çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı.

Aziz Yıldırım ile eşi Gonca ve kızı Yaz Yıldırım da İstanbul'a geldi.

OTOBÜSTE TARAFTARLARA SESLENDİ

- 'Hakkımızda ferman vermişler, fermana uyduk geldik. Fenerbahçe son kaledir, yıkılmaz.geldiğiniz için teşekkür ederim, konuşacağız birlikte... '

- 'Beşiktaşlı taraftarlara, destek veren diğer kulüplere, vicdanı olan herkese teşekkür ediyorum.'

AZİZ YILDIRIM'IN İLK SÖZLERİ

Yıldırım gözyaşlarını tutamadı

Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Aziz Yıldırım, sporcuların beklediği CIP bekleme salonuna girince duygulandı.

Yıldırım sporcuların bulunduğu bekleme odasına girdi ve tek tek futbolcularla tokalaştı. Tüm sporcularla kucaklaşan Yıldırım, bekleme salonuna girerken alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı. Bu esnada Aziz Yıldırım'ın ağladığı ve sevinç gözyaşları döktüğü görüldü.

Yıldırım, yöneticilerin bulunduğu bölüme de geçerek hasret giderdi.

CHP adına Aziz Yıldırım'ı İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt karşıladı...


Aziz Yildirim onbinlerce Fenerbahce taraftarın sevgi seliyle karşılandı. 







21:10'da geldi

Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticileri ve futbolcuları, Aziz Yıldırım'ı karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi.
Yıldırım'ı karşılamak üzere havalimanında bekleyen çok sayıda Sarı-lacivertli taraftarlar da, otobüsle alana giriş yapan yönetim ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.
Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak saat 21.10 sularında İstanbul'a iniş yaptı.

21.10'da Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Aziz Yıldırım 45 dakika otobüse binmeyi başaramadı. Yaklaşık 3 bin kadar taraftarın bariyerleri devirip CIP kapısına doğru akın etmesiyle oluşan izdiham Aziz Yıldırım'ın otobüse ulaşmasını güçleştirdi. 45 dakika sonra otobüse binebilen Yıldırım'a taraftarlar çok yoğun ilgi gösterdi.

"DİK DUR EĞİLME TARAFTARIN SENİNLE"

Taraftarlar bir ara "Dik dur eğilme, taraftarın seninle" şeklinde slogan attılar.
"Hükümet İstifa" diye de bağıran taraftarlar olunca Başkan Yıldırım ellerini kaldırarak sükunete davet etti.

AZİZ YILDIRIM'A BEŞİKTAŞLI DESTEĞİ

Bu arada bir grup Beşiktaşlı taraftar, dikkat çeken bir pankartla Aziz Yıldırım'a destek için Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi.

'Maltepeli Beşiktaşlılar' adı veren bir grup taraftar, açtıkları pankartla Aziz Yıldırım'a destek verdi. Beşiktaş'ın eski Başkanı Süleyman Seba, Galatasaray'ın eski başkanı merhum Özhan Canaydın ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğraflarının bulunduğu pankartın altına "Üç ayrı insan, üç aynı yürek" yazan taraftarlar, "Biz Cumhuriyetiz" başlığıyla açtıkları pankartı CIP kapısında gösterdiler.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları