loading
close
SON DAKİKALAR

Azmi Karamahmutoğlu; Zafer Partisi önderliğinde Atatürkçüler, Türkçüler, Türk milliyetçileri elinden alınmış, çalınmış, aşındırılmış, yıpratılmış bulunan Türk devletini Türk milletine geri kazandıracak!

Azmi Karamahmutoğlu; Zafer Partisi önderliğinde Atatürkçüler, Türkçüler, Türk milliyetçileri elinden alınmış, çalınmış, aşındırılmış, yıpratılmış bulunan Türk devletini Türk milletine geri kazandıracak!
Tarih: 04.03.2024 - 14:55
Kategori: Siyaset

Zafer Partisinin 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirdiği Büyük Eskişehir Mitingi’ne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu da katıldı ve bir konuşma yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın katılımıyla 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Büyük Eskişehir Mitingi’ne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu da katıldı. Karamahmutoğlu, mitingde yaptığı konuşmada Türk siyasetinin Zafer Partisi önderliğinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile beraber değişeceğini ve Mayıs ayı itibariyle Türk siyasetini büyük dönüşümün beklediğini vurguladı. Azmi Karamahmutoğlu, mevcut hükümetin bu değişim ihtimalinden ürktüğüne dikkat çekti.

Zafer Partisi İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, Eskişehir mitinginde yaptığı konuşmasında:

“Zafer Partisi’nin Sayın Genel Başkanı sevgili Ümit Özdağ hocamızın çabasıyla, emeğiyle bir araya gelmiş bulunan Cumhuriyet Türkiyesinin kuruluş ilkelerine, değerlerine sahip çıkan ve Türk milliyetçiliğinin, Türkçülüğün, Atatürkçülüğün meşalesini taşıyan çok kıymetli hanımefendiler, beyefendiler ve sevgili gençler; hep birlikte bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum, hepinize tek tek saygılarımı sunuyorum.

İçinde bulunduğumuz 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi, Ankara’daki iktidar sahiplerinin gücünü sarsabileceği ihtimaliyle endişeli bir bekleyiş içerisinde sürüyor. Zafer Partisi’nin yürütmüş olduğu kampanya, 21 yıllık iktidarın sahibi olan ve hazineden, kamu kaynaklarından geçinen, milletin sırtına kene gibi yapışmış olan asalak kadroların bacaklarını titretmekte. Çünkü hem halk hem aydınlar hem Türk siyaseti biliyor ki Türk milliyetçiliği siyasal düşüncesinin iktidar zamanı çoktan gelmiştir ve geçmektedir bile. Çünkü henüz daha parmaklarımızın arasından kayıp yitirilmesi birkaç ay önceyken, yani iktidarın bu 21 yıllık harabe düzenini değiştirebilecekken son genel seçimlerde Türk milliyetçilerinin iktidar olma, iktidar ortağı olma fırsatını kaçırdık. Şimdi bu yerel yönetimler seçimi, bunun için yeni bir fırsat sunuyor bize.

Mahalli idareler, bildiğiniz gibi merkezî hükümetin gücünün dağıtılmasıdır. Bu dağıtım, bu paylaşım ev sahibinin işine gelmez. Bu sebeple devletin başı olmakla birlikte ne yazık ki yerel yönetimler seçim kampanyasının içinde bir aktör olarak kendisini sahneye atmaktan geri durmuyor. Fakat su akacak, yolunu bulacak.

Türk milliyetçilerinin iktidarı 31 Mart seçimlerinden sonra açılacak olan yeni bir sayfayla, Mayıs ayı ile birlikte Türk siyasetinde bir canlanma, bir dalgalanma olacak. Yeni siyasal aktörler, yeni siyasal partiler, başarısız genel başkanların yerini yeni genel başkanlarla değiştirmesi gibi yeni umutlar belirecek.

Bunu söylediğim için Ankara’daki hazineden, kamu kaynaklarından geçinen asalaklar pek bir ürkmüşler. Ürksünler. Çünkü bu sözünü ettiğim Mayıs ayı ile birlikte başlayacak olan yeni siyasetin zaten işaret fişeğini Zafer Partisi çoktan yaktı. O işaret fişeği Türk semalarını aydınlatmakta. Zafer Partisi gibi yeni yeni işaret fişekleri de gelecek ve Zafer Partisi önderliğinde Atatürkçüler, Türkçüler, Türk milliyetçileri elinden alınmış, çalınmış, aşındırılmış, yıpratılmış bulunan Türk devletini Türk milletine geri kazandıracak. Hepinize saygılar sunuyorum.”

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları