loading
close
SON DAKİKALAR

Bacanak firarda, Bakan okeye dönüyor

Bacanak firarda, Bakan okeye dönüyor
Tarih: 10.01.2014 - 11:57
Kategori: Siyaset

İzmir’deki yolsuzluk operasyonu kapsamında bacanağı aranan eski Bakan Binali Yıldırım’ın keyfi yerindeydi.

İzmir’deki yolsuzluk operasyonu kapsamında bacanağı aranan eski Bakan Binali Yıldırım’ın keyfi yerindeydi. Okey oynadı, şov yaptı…

RÜŞVET ve yolsuzluk operasyonlarına AKP’li yakınlarının isimleri karışıyor. İzmir’deki liman ope­ras­yonun­da da, Ulaş­tır­ma es­ki Ba­ka­nı Bi­na­li Yıl­dı­rı­m’­ın ba­ca­na­ğı Ce­ma­let­tin H.’­nin adı var. Po­lis her yer­de onu arı­yor ama bu­la­mı­yor. AK­P’­nin İz­mir Baş­kan ada­yı olan Yıl­dı­rım ise baş­ka tel­den ça­lı­yor.

Dön­müş­tür her­hal­de!

YIL­DI­RIM dün se­çim ça­lış­ma­sı için Sel­çu­k’­a git­ti. Ga­ze­te­ci­ler ona fi­ra­ri ba­ca­na­ğı­nı sor­du. “De­ğil ba­ca­na­ğım, ba­bam ol­sa he­sap ve­re­cek­tir. Be­nim bil­di­ğim şe­hir dı­şın­day­dı, dön­müş­tür her­hal­de­” di­ye­rek alay­cı bir ce­vap ver­di. Son­ra da es­naf ve va­tan­daş­lar­la soh­bet et­ti. An­cak pro­tes­to edil­di.

Bi­na­li Yıl­dı­rı­m’­ın key­fi ye­rin­dey­di, yü­zü gü­lü­yor­du

AK­P’­nin İz­mir Be­le­di­ye Baş­kan ada­yı olan Yıl­dı­rım, Sel­çu­k’­ta bir kah­ve­ha­ne­ye git­ti. Oke­ye dör­dün­cü ol­du. İs­teka­nın ba­şı­na ge­çip bir­kaç el okey oy­na­dı. Yol­suz­luk so­ru­la­rıy­la ası­lan yü­zü, oke­ye dö­ner­ken gü­lü­yor­du!

Ba­ca­nak po­lis ka­me­ra­sı­na

Yıl­dı­rı­m’­ın ba­ca­na­ğı Ce­ma­let­tin H. ulaş­tır­ma iha­le­sin­de rüş­vet­le suç­la­nı­yor. Po­lis kay­dı­na ta­kı­lan ba­ca­na­ğın, rüş­vet pa­ra­la­rı­nı böy­le bö­lüş­tü­ğü id­di­a edi­li­yor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları