loading
close
SON DAKİKALAR

Bağdat Caddesi Forumu, 'Nöbette Birleşiyoruz' Etkinliği

Bağdat Caddesi Forumu, 'Nöbette Birleşiyoruz' Etkinliği
Tarih: 17.11.2013 - 22:51
Kategori: Kültür & Sanat

Bağdat Caddesi Forumu, 16 Kasım 2013 tarihinde 'Nöbette Birleşiyoruz' etkinliği düzenledi...

Bağdat Caddesi Forumu, 16 Kasım 2013 tarihinde 'Nöbette Birleşiyoruz' etkinliği düzenledi...

16 Kasım 2013 saat 20:00 ile 23:00'de düzenlenen etkinliğe, Barış Terkoğlu, Doğan Yurdakul, Türker Ertürk, Ferit İlsever, Hıdır Hokka, Kadir Gökmen Öğüt, Mahmut Tanal, Mehmet Ali Güller, Mustafa MUTLU, Namık Kemal Boya, Nasuh Mahruki, Necati Ateş, Serkan KOÇ, Sönmez Targan ,TGB/TLB, Ümit Zileli, Adnan Kahveci Formu, Vardiya Bizde Platformu, Yeşilköy Forumu, Zeynep Küçük ve bir çok sivil toplum kuruluşu, yazar, siyasetçi katıldı. 

Yapılan hukuksuzluklara karşı bir isyan vardı. Bu süreçte yaşanan haksızlıklar ve hukuksuzluklar tüm katılımcılar dile getirdi. 

Birlik ve dayanışma mesajları verildi. Cezaevinde yatmakta olan vatanseverlere selam gönderildi ve yalnız olmadıkları iletildi. 

Mücadele her platformda sürmeye devam edecek. Bağdat Caddesi Forumu'nun düzenlediği bu etkinliğin amacı: 29 Ekim 2013 tarihinden başlayarak Göztepe Parkı’nda her gece saat 21.00-23.00 arasında tutsak tutulan Cumhuriyetçi tüm yurtseverler özgürlüklerine kavuşana kadar ‘NÖBET’ başlatmış bulunmaktadır.

Bu etkinliği tüm ülkeye tanıtmak amacıyla 16 Kasım 2013 tarihinde saat 20.00-23.00 arasında bir 
“Nöbette Birleşiyoruz!” etkinliği düzenlenmiştir. Soğuk havaya rağmen çok yüksek bir katılım oldu. Çok coşku dolu bir etkinlik oldu. Emek veren ve katkı sunanlara teşekkürler.

Nasuh Bektaş

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları