loading
close
SON DAKİKALAR

Bahçeli: İki yaşlı darbeciyle güç gösterisi yapılmasın

Bahçeli: İki yaşlı darbeciyle güç gösterisi yapılmasın
Tarih: 24.06.2014 - 12:07
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

“Sorumsuz cinayetler siyasete çok zaman kaybettirmiştir. Dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünen küçük kafalar böyle devam ederek toplumsal kutuplaşmadan zevk duymuşlardır. Savaş mantığıyla çapsız siyaset ispirtocuları siyasetimizden çok şey götürmüştür.”

“Her darbe toplumsal istikrarı zedelemiştir. Her ne sebeple yapılırsa yapılsın, hiçbir askeri müdahale doğru değildir, tehlikelidir. Başbakan Erdoğan ve hükümeti millete korku enjekte etmiştir. Erdoğan içi boş demokrasi söylemleriyle yıllardır huzursuzluk kaynağı haline gelmiştir.”

“Algısı kapanan Kenan Evren’in hapse kapatılarak 12 Eylül hesabı sorulduğu düşünülmesi çok ucuzdur. 12 Eylül darbesini sorgulayacaksak sadece iki yaşlı darbeciyle güç gösteri yapılmaması gerekmektedir. 12 Eylül düzenini, hak kayıplarını nasıl yorumlayacağız? Evren ve Şahinkaya’yı cezalandırınca çekilen çileler sıfırlanacak mı? MHP 12 Eylül’ün en ağır sonuçlarına maruz kalmıştır, ölümle sınanmıştır. Şimdi herkes Evren ve Şahinkaya’ya odaklanmıştır. MHP’ye kin kusan 12 Eylül cellatlarını kimse konuşmamaktadır.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları