loading
close
SON DAKİKALAR

Bahçeli: Orduya satılmış demek uşaklığın aleni beyanıdır

Bahçeli: Orduya satılmış demek uşaklığın aleni beyanıdır
Tarih: 01.12.2020 - 11:46
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle:

"Başarıya kilitlenmiş bir insanın, durması veya durdurulması diye bir şey olamaz.

Kadın hakkı bir insan hakkıdır. Kadınları hedef alan kaba, kırıcı, kötü muamele hem insan hakları ihlalidir, hem insanlık onurunun inkârıdır.

Son yıllarda artan kadın cinayetleri, yaygınlaşan tecavüz vakalarıyla birlikte istismar haberleri toplum bekasına karşı işlenmiş en büyük suç olarak değerlendirilmeli.

Şiddet seli durmadan, şiddet yangını söndürülmeden, gözünü kan bürümüş psikopatlara set çekilmeden kadınlarla ilgili konuştuğumuz her konu eksik kalacaktır.

Hiçbir kadın şiddete müstehak değildir. Bugün kadınlarımız hayatın her yerinde her safhasıdır. 

Şiddet varsa insanlık sübut etmiş demektir.  Türk kadını diğer ülke ve milletlerden daha önce seçme ve seçilme hakkı verilmiştir.  Demokrasinin mühim bir deşiği açılmıştır.

Hiçbir engelli kardeşim acınacak halde değildir.

Ne pahasına olursa olsun ülkesine kara çalmak hiçbir siyaset ve fikir adamını şerefli yapmaz.

CHP Türkiye’ye cephe almış bir siyaset ayıbıdır; bizim CHP ile sorunumuz Türkiye ile sorunu olduğu içindir CHP ile sorunumuz sorunlu politikalarıyla ilgili.  CHP’nin kumaşını kesen kesmiş, tarlasını süren sürmüştür; CHP’ye oy veren kardeşlerimiz haya kırıklığı içindedir.

Bir CHP milletvekilinin kalkıp Türk ordusuna satılmış demesi bize göre hesabı sorulması gereken şerefsizliktir, kepazeliktir, Türkiye husumetinin kök salmasıdır.

Kahraman Türk ordumuzun satılmış görünen yeri neresidir.

Askere düşmanlık, düşmana askerliktir.  CHP bir milli güvenlik sorunu haline dönüşmüştür.

Orduya satılmış demek uşaklığın aleni beyanıdır. Türkiye Cumhuriyeti, meyhane devrimcilerin eline, emeline, heveslerine, hedeflerine terk edilemez!

Ermeni sevdası nükseden Fransa her zaman olduğu gibi yanlış yerdedir. Fransızlar ister kabul etsinler ister etmesinler Dağlık Karabağ Azerbaycan toprağıdır, Karabağ Türk’tür. Geriye çark yoktur.

Doğu Akdeniz'de yaşanan provokasyonlar husumet ve hıyanet cephesinin deşifresidir.

Türkiye'nin AB ile karşılıklı diyalogları canlandırmak için sıcak mesajlar verdiği bir dönemde Doğu Akdeniz'deki provokasyonun izahı yoktur. Libya'ya kimlerin silah sevk ettiği ortadadır.

Taraf ülkeler akıllarını başlarına devşirsinler. Dileğim AB liderler zirvesinde yaptırım yanlışına üye ülkelerin düşmemesidir."

 
Kaynak : T24

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları