loading
close
SON DAKİKALAR

Bahçeli'nin hedef aldığı TTB sözleşmesinin feshedilmesi hakkında Vecdet Öz'den açıklama

Bahçeli'nin hedef aldığı TTB sözleşmesinin feshedilmesi hakkında Vecdet Öz'den açıklama
Tarih: 23.09.2020 - 13:29
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Bahçeli'nin hedef aldığı TTB'nin kongre yapacağı yerin sözleşmesinin feshedilmesine ilişkin açıklamada bulundu.

TTB tarafından delegelere gönderilen e-posta ile 26 Eylül’de 72. Büyük Kongre’nin yapılacağı yer olan CerMODERN’in sözleşmeyi tek taraflı feshettiği duyuruldu. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz şu ifadeleri paylaştı: "Türk Tabipleri Birliği’nin yapmış olduğu kongre mekanı sözleşmesi firma tarafından tek taraflı olarak feshedildi.!

Türk Tabipleri Birliği, 26 Eylül günü 72. Büyük Kongresini mülkiyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ait olan ve Tigris Group şirketlerinden CerMODERN’in işlettiği Ankara’daki kültür ve sanat merkezinde yapacaktı.
Ani fesih nedeniyle TTB, üyelerine yaptığı duyuruyla kongrenin yapılacağı yeri Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’ndeki açık alan olarak değiştirdi..
Merak ettiğim husus, bu fesih nedeninin Bahçelinin yapmış olduğu açıklamayla olan illiyet bağıdır. Umarım bu konuda kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama gelir." 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları