loading
close
SON DAKİKALAR

Bakan Koca açıkladı: Kızının yardım çağrısı yaptığı Covid-19 hastası için İsveç'e ambulans uçak gönderildi

Bakan Koca açıkladı: Kızının yardım çağrısı yaptığı Covid-19 hastası için İsveç'e ambulans uçak gönderildi
Tarih: 26.04.2020 - 08:40
Kategori: Gündem

İsveç'te yaşayan Emrullah Gülüşken'in Covid-19 testinin pozitif testinin pozitif çıkmasına ve durumunun kötüleşmesine rağmen hastaneye kaldırılmaması üzerine kızı sosyal medyadan sesinin duyurmaya çalışmıştı. Sağlık Bakanı Koca İsveç'e ambulans uçak gönderildiğini açıkladı....

İsveç'te koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek eve gönderilen Emrullah Gülüşken'in kızı Leyla Gülüşken sosyal medya hesabından bir video paylaşarak yardım istedi.

Leyla Gülüşken, "Ailemle birlikte İsveç'te yaşıyoruz. Babam 11 gün önce rahatsızlığından ötürü hastaneye kaldırıldı. Covid-19 teşhisi konuldu. 1 saat sonra babamı geri gönderdiler. Bize söyledikleri akciğerleri etkisi altına aldığında hastaneye yatırılacağı. Babam evde bizimle birlikte. Evde 2 genç ve 2 çocuk var. Ne ilaç vereceğimizi bilmiyoruz. Kendisi ayağa kalkamıyor. Arıyoruz ama yardım etmiyorlar. Kendi ülkemize sesleniyoruz. Birisinin bize el uzatması gerekiyor. Çaresiziz. Babamı ülkemize göndermek istiyoruz. Burada yardım alamıyoruz. Lütfen yarım edilsin" dedi.

Leyla Gülüşken'in yardım çağrısına Sağlık Bakanı Koca sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

Koca: İsveç'e geliyoruz

Bakan Koca, İsveç'e bir uçak gönderdiklerini açıkladı. Koca'nın açıklaması şöyle: "Sevgili Leyla, sesini duyduk. Ambulans uçağımız saat 06'da havalanıyor, İsveç’e geliyoruz. Tüm Türkiye, böyle bir dönemde, uzakta olmanıza üzüldük. Baban için hastanemiz, hekimlerimiz hazır. Cumhurbaşkanımızın, bütün halkımızın geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Çok sevgiler."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları