loading
close
SON DAKİKALAR

Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu, Akşener ve Bahçeli'ye teşekkür

Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu, Akşener ve Bahçeli'ye teşekkür
Tarih: 15.01.2021 - 14:34
Kategori: Sağlık, Yaşam

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı olan MHP lideri Devlet Bahçeli ve İYİ Parti lideri Meral Akşener ile aşı olacağını açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin'den getirilen koronavirüs aşısı CoronaVac'ı Bilim Kurulu üyeleriyle birlikte önceki gün olmuştu. Dün de AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aşı vurulmuştu.

Bakan Koca, dün akşam bir paylaşımda bulunmuş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum" demişti.

Bakan Koca'nın aşı çağrısına liderlerden yanıt geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener aşı vurulduklarını sosyal medya hesaplarından duyurdular. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise aşı için sırasını bekleyeceğini açıkladı.

Bakan Koca, Kılıçdaroğlu, Akşener ve Bahçeli'ye teşekkür mesajı paylaştı. 

Koca'nın paylaşımları şöyle:

 

2 günde 500 binden fazla sağlık çalışanı aşılandı

Bakan Koca 2 günde aşılanan sağlık çalışanlarının sayısını da paylaştı. Koca, "Aşılama programımızın 2. gününde şu ana kadar 500.000’den fazla sağlık çalışanımız aşı oldu. Aşı programını ülke sathında uygulamakta tecrübeli bir ülkeyiz. Alt yapımız bu programı kontrollü şekilde yürütmek için fazlasıyla yeterli. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız" ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları