loading
close
SON DAKİKALAR

Bakan yardımcıları belli oluyor

Bakan yardımcıları belli oluyor
Tarih: 31.10.2011 - 14:02
Kategori: Siyaset

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yardımcısı, eski futbol hakemi, 23. dönem AKP Antalya Milletvekili Dr. Abdurrahman Arıcı oldu.

16 yıl futbol hakemliği yapan Arıcı, atamasını öğrendikten sonra Bakan Günay’a teşekkür ederek, turizmi geliştirmek için çalışacağını söyledi.

1978 yılında futbol hakemliğine başlayan Arıcı, 16 yıl hakemlik yaptı. 5 yıl süper liglerde görev yaptı. 7 yıl da Futbol Federasyonu Merkez Hakem kurulunda çalıştı. Arıcı, milletvekilliği döneminde ise Meclis’e, Antalya’yla ilgili Büyükşehir Belediyesinin borçları, suya yapılan zam, Büyükşehir Belediyesi yönetimiyle ilgili bazı iddialar ve Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatına ilişkin yazılı soru önergeleri verdi. Milletvekilliğinin ilk devresinde Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor komisyonunda Türkiye Futbol Federasyonu kuruluş yasasıyla ilgili çalışan Arıcı,

AKP’li eski Milletvekili milli güreşçi Hamza Yerlikaya ile birlikte milli sporcuların olimpiyatlarda daha iyi temsil edilebilmesi için bin sporcuya maaş bağlatılmasında aktif rol aldı. Hekim olması nedeniyle telefonları sürekli açık olan Arıcı için tek istisna yurt dışı gezileri oluyor. Bir yurt dışı gezisinde telefonu açık kaldığı için bin 500 lira faturayla karşılan Arıcı, sonraki yurt dışı çıkışlarında telefonunu kapalı tutmaya başladı.

Dinçer’in yardımcısı

AKP eski Konya Milletvekili Orhan Erdem de Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atandı. Erdem’in atama kararı da Arıcı’yla birlikte Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği Üyeliği’nde bulunan Erdem, 23. Dönem’de TBMM Başkanlık Divanı İdare Amirliği yaptı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları