loading
close
SON DAKİKALAR

Bakan ziyareti eleştirilince CHP'den istifa etti!

Bakan ziyareti eleştirilince CHP'den istifa etti!
Tarih: 26.08.2013 - 20:24
Kategori: Yerel

Çelik, yaptığı açıklamada, istifa dilekçesini CHP Genel Merkezi ve il başkanlığına gönderdiğini söyledi...

Çelik, yaptığı açıklamada, istifa dilekçesini CHP Genel Merkezi ve il başkanlığına gönderdiğini söyledi.

Gölova ilçesinin üvey evlat muamelesi gördüğünü iddia eden Çelik, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin Milli Savunma Bakanı ilçemize gelmişlerdi. Beni ziyaret ettiler. Ben de CHP İlçe Başkanı olarak nezaket göstererek karşılama ziyaretine katıldım.

Bunda ne mahsur var anlayamadım. Bir gazetecinin sorusuna karşılık 'bizim de milletvekilimiz var fakat buralara gelmiyor, 10 yılda bir defa geldi' dedim. Doğruları söylemek suç ise ben de Gölova İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Kesinlikle parti üyeliğimden ayrılmıyorum. Kesinlikle AK Parti'ye geçme gibi bir konu olamaz. CHP, dedemden babama kaldı. Babamdan ise bana miras kaldı. Biz sol partiyi gönlümüzde yaşatmak istiyoruz. Milli Savunma Bakanımız ile siyasi konular konuşmadık."

Küçük yerlerde siyasetin zor olduğunu ifade eden Çelik, "Başkanlığın bana hiçbir karı yok, zararı var. Ben esnafım. CHP'li olduğum için zararını görmüşümdür. Ama biz onlara da göğüs gerdik. CHP Milletvekilimiz Malik Ejder Özdemir beni ilçe başkanı olarak tanımıyorsa, ben de kimseyi tanımıyorum. 3 yıldır görev yaptığım ilçe başkanlığından da istifa ediyorum" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları