loading
close
SON DAKİKALAR

Bakanlar kurulu toplandı

Bakanlar kurulu toplandı
Tarih: 24.09.2012 - 18:32
Kategori: Siyaset

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da toplandı...

Bakanlar Kurulu, Başbakan Erdoğan'ın ABD ziyaretini iptal etmesinden sonra bugün Başbakanlık Merkez Bina'da toplandı. Toplantıda Suriye'de yaşanan son gelişmeler ve bu ülkeden gelen mültecilerin sayısının her geçen gün artması Bakanlar Kurulu'nda masaya yatırılacak. Terör saldırılarının son zamanlarda artması ve terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar ve elde edilen istihbaratların yine Bakanlar Kurulu'nda değerlendirilmesi beklenirken, ayrıca sınır ötesi harekata olanak sağlayan tezkerenin 17 Ekim'de sona erecek olmasından dolayı yine bu konunun da Bakanlar Kurulu'nda görüşülmesi bekleniyor. Eğer Bakanlar Kurulu tezkereyi uzatma kararı alırsa konu Meclis'e taşınacak.

Başbakan Erdoğan, Cuma günü işçi ve işveren temsilcileriyle Resmi Konut'ta bir araya gelmiş ve Toplu İş Yasası'nın durumunu görüşmüştü. İşçi ve işveren arasında mutabakatın sağlandığı yönünde açıklamanın yapıldığı ve merakla beklenen Toplu İş Yasası'nın durumunun da yine Bakanlar Kurulu'nda ele alınması bekleniyor.

Bakan Şahin koltuk değneğiyle geldi

Ortopedi ameliyatı geçiren ve 2 gün önce mesaiye başlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de Bakanlar Kurulu'na katıldı. Ameliyatı sonrasında Başbakan Erdoğan'ın da hastanede ziyaret ettiği Bakan Şahin, toplantıya elindeki koltuk değneğiyle geldi. Koltuk değneğiyle birlikte yavaş yavaş Başbakanlık Merkez Bina'nın merdivenlerini çıkan Bakan Şahin'e hemen arkasından gelen Bakan Faruk Çelik eşlik etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları