loading
close
SON DAKİKALAR

Bakanlar Kurulu'ndan asansör faciasıyla ilgili önemli karar

Bakanlar Kurulu'ndan asansör faciasıyla ilgili önemli karar
Tarih: 08.09.2014 - 18:07
Kategori: Gündem

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Bakanlar Kurulu'nda iş kazaları ile ilgili önemli kararlar alındığını söyledi...

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Başbakanlık Merkez Bina'daki toplandı. Toplantının en önemli gündem maddesi 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciası ve iş kazaları oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu, 10 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul 'daki asansör kazasının Bakanlar Kurulu'nun ilk gündem maddesi olacağını belirterek, "İhmal varsa, sebepler varsa derinlemesine araştırılacak. Bu konuda bütün sorumlularla ilgili olarak en derin soruşturma ve araştırma yapılacak. Bu olayın açıklığa kavuşturulması ve olayla ilgili hususun karanlıkta kalmaması gerekiyor" demişti.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bugün yapılan Bakanlar Kurulu’nda 10 işçinin ölümü ile sonuçlanan İstanbul’da inşaatta yaşanan asansör kazasının detaylı olarak irdelendiğini belirterek, “Yaşanan olay ve iş kazaları ile ilgili önemli kararlar alındı” dedi. TBMM Genel Kurulu’nda kaza ile ilgili söz alan Bakan Elvan, ölenlere rahmet, ailelerine de başsağlığı dilerken, bugün yapılan Bakanlar Kurulu toplantısına da değindi. Toplantıda yaşanan olayın ve iş kazalarının detaylı olarak değerlendirildiğini belirten Elvan, “İş kazaları konusunda önemli adımlar atıldı. Hükümet sözcümüz, toplantı sonrasında alınan kararları aktaracak” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları