loading
close
SON DAKİKALAR

Barış Pınarı Harekatı'nı izleyen bazı televizyoncular sayesinde haberciliğiyle yeniden hatırlanan Mithat Bereket'ten açıklama

Barış Pınarı Harekatı'nı izleyen bazı televizyoncular sayesinde haberciliğiyle yeniden hatırlanan Mithat Bereket'ten açıklama
Tarih: 20.10.2019 - 11:00
Kategori: Medya

Suriye'ye yönelik Barış Pınarı Harekatı sırasında bazı isimlerin tepki çeken ve alay konusu olan 'haberciliği' sonrası gündem olan savaş muhabiri Mithat Bereket, açıklama yaptı.

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın'ın Barış Pınarı Harekatı sırasında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine gitmişti. Aydın, aksesuarlı ve askeri kamuflajlı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşınca tepki çekmişti.

Aydın'ın yanı sıra A Haber muhabiri Kerim Ulak'ın Suriye sınırında yaptığı yayın da çok konuşulmuştu. Ulak, başında kask, yere çömelerek "Kurşunlar üstümüzden vızır vızır geçiyor" sözleriyle haber sunmuştu. Ulak'ın yalanı, TRT Haber'in canlı yayını sayesinde ortaya çıkmıştı. Ulak'ın "Kurşunlar üstümüzden vızır vızır geçiyor" dediği yerde TRT Haber muhabiri ayakta ve kasksız şekilde haber geçiyordu.

Bu iki örnek akıllara savaş bölgelerinde, defalarca ölüm tehlikesiyle karşılaşarak habercilik yapan Mithat Bereket'i getirdi. Sosyal medyada Bereket'in haber takibi için gittiği bir savaş bölgesinde üstüne silah doğrultulurken çekilmiş görüntüleri paylaşılarak Aydın ve Ulak'ın temsil ettiği habercilik eleştirildi.

Sosyal medyada hakkında çok sayıda paylaşım ve yorum yapılan ve sağlık sorunları nedeniyle habercilikten uzak durmak zorunda kalan Bereket Twitter hesabından açıklama yaptı.

Bereket paylaşımında şunları kaydetti:

"Hepinize Merhaba, sizlere geri dönüp birşeyler karalamak için 3-4 gün durup duygu ve düşüncelerimin “demlenmesi “ için bekledim... Heyhat, iyi ki de beklemişim, bu süre zarfında, yaklaşık 500 bin küsur kere “TT”olmuşum.Tanıdık, tanımadık herkese sonsuz teşekkürler...

Evet... Bir süredir rahatsızlığımdan dolayı sizlerle birlikte olamadım. Yürüme,denge ve konuşma problemleri beni sizlerden ayırdı. Sonuçta ölmedim ama, dostlarımın, akrabalarımın ve özellikle de kardeşimin sayesinde ayakta kalmayı başardım..."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları