loading
close
SON DAKİKALAR

Baro Başkanı Tamer Solakoğlu'na ziyaret

Baro Başkanı Tamer Solakoğlu'na  ziyaret
Tarih: 23.10.2012 - 20:19
Kategori: Gündem

CHP Gölcük Gençliği Kocaeli Baro Başkanı Tamer Solakoğlu'nu makamında ziyaret etti...

CHP GÖlcük Gençliği Kocaeli Baro Başkanı Tamer Solakoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Baro Başkanı Tamer Solakoğlu'nu ziyaret eden CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı MuratKorkmaz, yargının hükümetin tekeline girmesinin büyük sorunlar yarattığına dikkat çekti

SON aylarda yaptıkları etkinliklerle adından sıkça söz ettiren CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları, çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Bu kapsamda İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Korkmaz ve yönetimi, geçtiğimiz hafta yapılan Baro genel kurulunda ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Tamer Solakoğlu'nu ziyaret etti.

YARGI SİYASALLAŞTI

Sıcak sohbet ortamında geçen görüşmede, CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Korkmaz, yargının hükümet tarafından tekelleştirilmesinin olumsuz etkilerine dem vururken, bireysel, sosyal ve siyasal alanda insan haklarının korunabilmesi için adaletin sağlam temellere dayanması gerektiğinin altını çizdi. 

Baro Başkanı Tamer Solakoğlu, ülkemizin insana yakışan bir gelecek kurabilmesi için, öncelikle gençlerin hayatın her alanında aktif bir şekilde var olmaları gerektiğini vurguladı. Siyasette gençlere yer açılması, onlara öncelik tanınması gerektiğinin üstünde durdu.

LİVANELİ DAVETİ

Önümüzde bir dini bir de milli bayramın olması nedeniyle CHP Gölcük Gençlik Kolları Başkan ve yönetimi, hem Kurban Bayramı'nı hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı şimdiden kutladıkları Baro Başkanı Tamer Solakoğlu'nu, 28 Ekim'de Zülfü Livaneli'nin İzmit Perşembe Pazarı alanında vereceği konserle Cumhuriyet şölenine dönecek geceye ve Gölcük CHP'nin 29 Ekim saat 18:00'da Kavaklı Sahil'den başlatacakları fener alayına da davet etti.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları