loading
close
SON DAKİKALAR

Başakşehir'de çalışmalar sürüyor

Başakşehir'de çalışmalar sürüyor
Tarih: 01.11.2012 - 13:57
Kategori: Yerel

Başakşehir CHP Gençlik Kolları yaptığı çalışmalarla ilgili bir açıklama yaptı...

Başakşehir CHP Gençlik Kolları yaptığı çalışmalarla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklama metni şöyle;

İlçemizin gençlik kolları olarak görevi devraldığımız günden bu yana önceliğimiz insan ve parti ayrımı yapmaksızın tüm vatandaşlarımıza Cumhuriyet Halk Partisinin elini uzatmak oldu. Bu bağlamda çalışmalarımıza yön verdik. Ana hedef vatandaşlarımıza kötü gün dostu olduğumuzu hissettirmekti.

Bu amaçlar doğrultusunda ilçe gençliğimizle hedeflerimize nasıl ulaşabileceğimiz konusunda toplantılar yaparak en kısa zamanda projelerimizi üreterek harekete geçtik. Bu çalışmalarımızı özetlememiz gerekirse;

3

İlçemizin tüm mahallelerinde mahalle komisyonlarımızı kurarak mahalle temsilcilerimizi belirledik.
İlçemizin yeni yerleşim yeri olan Kayaşehir bölgesinde yeni seçmenlerimize ulaşmak için stand çalışmalarımızı düzenledik. Bunun dışında özellikle Başakşehir sular vadisinde sık sık stand çalışmaları düzenledik. Güvercintepe ve Şahintepe mahallelerinde çalışmalarımızı sürdürdük.

Ramazan ayı süresince düzenlenen etkinliklerimizde halkımızın yanında olduk.

1

Güvercintepe ve Şahintepe mahallelerimizde ikamet eden dar gelirli vatandaşlarımız için hiçbir masraftan kaçınmayarak kendi çabalarımızla oluşturduğumuz gelirle kardeşlerimize çanta, defter, kalem, beslenme çantası vs. gibi ihtiyaçlarına yardım elimizi uzattık. Kurban bayramı öncesi yine bu bölgede kardeşlerimize bayramlık olarak ayakkabı, tişört ve pantolondan oluşan bir hediye paketlerimizle sevindirdik ve yardımlaşma ruhumuzu pekiştirdik.
Bu çalışmalarımızın yanında sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirdik;

2 Temmuz da Sivas madımak olayında kaybettiğimiz aydınlarımızı anma programı gerçekleştirdik. Unutmadık, unutturmadık…

4

9 Eylül de usta sinema emekçimiz Yılmaz Güney’i anma programında dava arkadaşı usta sinema sanatçımız İlyas Salmanı konuşmacı olarak davet ederek halkımızın yoğun katılımıyla başarılı bir etkinlik gerçekleştirdik.

Ve 29 Ekimde Başakşehir Cumhuriyet Halk Partisinin tüm gönüllüleri ve biz gençlerinin büyük özveriyle çalışmalarıyla muhteşem bir Cumhuriyet yürüyüşü düzenleyerek adeta hükümetin engellemelerine başkaldırdık. YAŞASIN CUMHURİYET sloganlarıyla Bahçeşehir mahallemizi ayağa kaldırdık.

Gençlik kolları olarak GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün : “Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir.” dediği gibi bir Cumhuriyet anlayışını yaşatmak ve KİMSESİZLERİN KİMSESİ olmak için başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere diğer tüm devrimcilerimiz gibi görevimizi layığı ile devam ettirme arzusu içerisindeyiz. Bu çok önemli görevimizde tüm Cumhuriyet gönüllüleri genç arkadaşlarımızı Cumhuriyeti savunmak ve yaşatmak için yanımızda görmekten onur duyarız… Başarı, başarmak için yüreklerini yola koyabilenlerindir. 

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE… YAŞASIN CUMHURİYET!!!

CHP Başakşehir Gençlik Örgütü

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları