loading
close
SON DAKİKALAR

Başarılı bir yerel seçim süreci yaşayacağız

Başarılı bir yerel seçim süreci yaşayacağız
Tarih: 10.10.2012 - 15:14
Kategori: Yerel

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, Komisyon Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleşti...

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Komisyon Koordinasyon Kurulu üyeleri ve komisyon temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, ilçe örgütünün çalışma verimini arttırma hususunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Komisyon temsilcilerinin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunduğu toplantıda, komisyonların aktif olarak üreteceği projelerle saha çalışmalarına sunacağı katkılara dikkat çeken ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu, “Komisyonlarımız bir mutfak gibi çalışarak bilgi ve fikir akışı sağlıyor, ürettikleri projelerle bize sahada katkı sunuyor. Koordinasyon Kurulumuz ise bu süreci sağlıklı hale getiriyor. Bu güzel dayanışma, örnek bir çalışma modelidir” şeklinde konuştu.

Yeni komisyon müjdesi

Toplantıda, Mahalle Koordinasyon, STK-Meslek Odaları, Kültür-Sanat, Engelliler, Seçim İşleri, İş-İstihdam, Sağlık, Sosyal Yardımlaşma-Dayanışma, Propaganda-İletişim, Yerel Yönetim-Meclis İzleme ve Eğitim Komisyonu olmak üzere faaliyet gösteren 11 komisyona, “Öğrenci Komisyonu” adı altında yeni bir komisyonun katıldığı bilgisi verildi.
Öğrenci Komisyonu ile gençlerin bakış açısının, üretecekleri projelerle hayat bulacağını kaydeden Ekrem İmamoğlu, “Çalışkan komisyonlarımızla başarılı bir yerel seçim süreci yaşayacağız. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları