loading
close
SON DAKİKALAR

Başbakan başka, Ağaoğlu başka konuştu

Başbakan başka, Ağaoğlu başka konuştu
Tarih: 01.10.2012 - 15:17
Kategori: Siyaset

Başbakan ve ali ağaoğlu'nun görüşmesinde söylemsel tezatlıklar...

9 Eylül 2012/Gazeteler:

Ağaoğlu Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu, dün akşam saatlerinde Başbakan Erdoğan ile bir saatlik özel bir görüşme yaptı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, dün akşam saatlerinde Başbakan Erdoğan ile bir saatlik özel bir görüşme yaptı. Ağaoğlu, Başbakanla İnşaat sektörü ve genel ekonomi hakkında sohbet ettiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu, Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’ne dün saat 17.00 sıralarında geldi. Diyarbakır’da da kullandığı üstü açık 34 AGA 31 plakalı Rolls Royce marka kendi kullandığı aracıyla ofise giriş yapan gelen Ağaoğlu, saat 18.00 sırralarında Dolmabahçe’den ayrıldı.

Konu ile ilgili hurriyet.com.tr’ye açıklama yapan Ali Ağaoğlu, Başbakan Erdoğan ile yaklaşık bir saat görüştüklerini söyledi.

Başbakan Erdoğan’dan kendisinin randevu istediğini anlatan Ağaoğlu, “Genel bir sohbet oldu. Hem sektörü hem de ekonomiyi konuştuk. Ayrıca geçtiğimiz hafta yaptığım Diyarbakır ziyareti ile ilgili olarak da sohbet ettik” dedi

29 Eylül 2012 /Gazeteler:

Başbakan: Müteahhitler bize geliyor

“….Bir defa bazı bizim inşaat firmaları var ki ne yazık bunlar finansman yönetimini hiç bilmiyor. Bankalarla iş yapıyorlar. Bankalar vicdansız, gelir seni gırtlaklar, hiç acıması yok. Yani orada incik büncük yazılmış sözleşme seni aldatmasın. Orada neler var neler.

Orada ‘bir ay içinde ödeme yapacaksın’ diyor.

Bu sefer müteahhit firma sıkışıyor.

Geliyorlar bize: ‘Biz ne yapacağız?’

‘Diyoruz, kusura bakmayın yapacak bir şeyimiz yok.’

Bunların içinde büyükler de var.

Çalışırken özsermayeleriyle çalışmıyor büyük kısmı. Hep krediyle çalışma noktasına geliyorlar. Bankalar da bakıyorsunuz belli bir yere kadar bu krediyi veriyor, bakıyorlar ki sinyaller kırmızı bu sefer hemen geri çekiyorlar. Ama geneli itibariyle böyle mi? Hayır, ona katılmıyorum.

Gayrimenkul Türkiye için yine en önemli sektörlerden birisidir…”

Vişne Haber Ajansı

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları