loading
close
SON DAKİKALAR

Başbakan Erdoğan yeniden cezaevine giriyor!

Başbakan Erdoğan yeniden cezaevine giriyor!
Tarih: 03.12.2013 - 11:58
Kategori: Siyaset

Başbakan Erdoğan, cuma günü başlayacak olan ve üç ili kapsayan Trakya gezisi çerçevesinde, 1999 yılında 4 ay hapis yattığı Pınarhisar'ı 14 yıl sonra 'Başbakan' sıfatıyla ilk kez ziyaret edecek.

Yerel seçimler yaklaşırken, bir yandan partisinin yerel seçim adaylarını açıklayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , diğer taraftan yurt gezilerine hazırlanıyor. İşte bu yurt gezilerinden biri, Erdoğan için çok “önemli” bir noktaya yapılacak. Akşam gazetesinden Hakkı Kurban ’ın haberine göre Erdoğan, bu hafta sonu gerçekleştireceği Trakya gezisi çerçevesinde, 14 yıl önce, dört ay hapis yattığı Pınarhisar’a da gidecek.


3 YIL SONRA BAŞBAKAN OLMUŞTU

Siirt’te, 12 Aralık 1997 günü yaptığı bir konuşma nedeniyle hapis cezasına çarptırılan ve 26 Mart 1999’da Pınarhisar’daki cezaevine giren Recep Tayyip Erdoğan, cezaevinden çıktıktan 3 yıl sonra Başbakan olmuştu. Erdoğan şimdi Pınarhisar’a ‘Başbakan’ sıfatıyla gidecek. Erdoğan’ın, hava şartlarından dolayı programda bir sarkma olmaması halinde hapis yattığı Pınarhisar Cezaevi’ni de ziyaret etmesi öngörülüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları