loading
close
SON DAKİKALAR

Başbakan Gezi eylemcilerine kızdı: Orası sidik kokuyor

Başbakan Gezi eylemcilerine kızdı: Orası sidik kokuyor
Tarih: 13.06.2013 - 15:10
Kategori: Siyaset

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı eylemleri ile ilgili yaptığı en ilginç değerlendirmelerden biri bugün geldi: Gezi Parkı sidik kokuyor bu mu çevrecilik!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti belde belediye başkanları toplantısında yaptığı konuşmada Gezi Parkı eylemcilerine 'sidikli' ve 'büyük abdestli' eleştiriler dikkat çekti. Başbakan Erdoğan, eylemlerin "çevre amaçlı yapıldığı söylenmesine rağmen" Gezi Parkı'nın "sidik koktuğunu" ve eylemcilerin bazılarının buraya "büyük abdestlerini yaptığını" söyledi. Başbakan 'iyi niyetli eylemciler'in ise çevredeki bazı otellere giderek ihtiyaç giderdiğini söyledi ancak burada da otellerin bu olanağı sağlamasını 'manidar' buldu.

Başbakan Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri şöyle, "Şu anda çok enteresan. Aynen o Gezi Parkı çevrecilik adına, açık konuşacağım pislikten geçilmiyor. Sidik kokusundan geçilmiyor. Bir çoğu büyük abdestini oraya yapıyor. Samimi olanları kastetmiyorum. Bazı otellere gidip ihtiyaçlarını gideriyorlar. Orada her şey ücretsiz biliyorsunuz. Kaynağı enteresan. Her durum orada meşru. Bunu da güya çevrecilik adına yapıyorlar."

Radikal

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları