loading
close
SON DAKİKALAR

'Başbakan millet iradesini yok sayıyor'

'Başbakan millet iradesini yok sayıyor'
Tarih: 15.09.2012 - 10:31
Kategori: Siyaset

CHP Milletvekili Binnaz Toprak, hükümetin millet iradesini yok sayan bir tutum sergilediğine dikkati çekti...

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Binnaz Toprak, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’yle bir araya gelerek ülkenin mevcut durumunu değerlendirdi, yaklaşan yerel seçim öncesi izlenecek yol haritasıyla ilgili partililerle fikir alışverişinde bulundu.

"Avrupa Birliği’ne gireceğiz" vaadiyle iktidara gelen hükümetin, kısa süre içerisinde bu vizyondan vazgeçerek Türkiye’nin Ortadoğu’da güçlü bir devlet olması hayallerine kapıldığını ifade eden Milletvekili Binnaz Toprak, “Giderek otoriter olan, kendisine muhalefet eden herkesi bir şekilde dışlayan bir Başbakan var. Çok sayıda insan hapiste. Beğenmediği gazetecileri işinden attırıyor” açıklamasını yaptı.

Hedef iyi yöneten bir iktidar

Millet iradesini temsil eden TBMM’nin, bugün sadece başbakanın iradesini temsil eder bir noktaya geldiğine vurgu yapan Binnaz Toprak, “Milletin iradesini temsil eden bir Mecliste iktidarın muhalefete kulak vermesi lazım” tespitini yaptı. Toprak, 'kimsenin özel hayatına karışmayacağız' diyen iktidarın, kadınların kaç çocuk doğuracağından kürtaj yasasına kadar her şeye karışır bir tavır içerisinde olduğunun da altını çizdi.

Ülke sorunlarının değerlendirilmesinin ardından yerel seçim süreci konusunda partililerle karşılıklı fikir alışverişiyle devam eden toplantıda, örgütlü çalışmanın önemine değinen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Örgütlenme bizim için çok önemli. İktidar olmaktan çok iyi yöneten bir iktidar olmayı hedefliyoruz” vurgusunu yaptı.

Parti içi konuların da ele alındığı toplantıya, CHP Beylikdüzü Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, mahalle koordinatörleri, gençlik kolları, kadın kolları ve partililer katıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları