loading
close
SON DAKİKALAR

Başbakan parti teşkilatını kampa alacak

Başbakan parti teşkilatını kampa alacak
Tarih: 28.04.2013 - 14:40
Kategori: Siyaset

AK Parti, bakan ve milletvekillerinden sonra il ve ilçe başkanları için de istişare ve değerlendirme toplantısı düzenleyecek...

AK Parti, bakan ve milletvekillerinden sonra il ve ilçe başkanları için de istişare ve değerlendirme toplantısı düzenleyecek. Bakan, milletvekili, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Kurucular Kurulu üyelerini, her yıl iki defa istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya getiren AK Partinin, bu yıl ilk kez il ve ilçe başkanları için düzenleyeceği kamp, yarın yapılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak kampta, bakanlar ve parti yöneticileri de il ve ilçe başkanlarına seslenecek. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Erdem, Mustafa Şentop, Numan Kurtulmuş ve Mehmet Ali Şahin toplantıda konuşma yapacak.

Seçim hazırlıklarının ele alınacağı kampta, terörün sona ermesi için yürütülen çözüm sürecindeki gelişmeler de değerlendirilecek. Kızılcahamam’da düzenlenecek ve 81 il başkanı ile 957 ilçe başkanının katılacağı kampta, seminerler de verilecek.

Öte yandan, bakan, milletvekili, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Kurucular Kurulu üyelerinin katılacağı “İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” da 3-5 Mayıs tarihlerinde yine Kızılcahamam’da yapılacak. Yerel seçimler başta olmak üzere, çözüm sürecinde gelinen nokta ve bundan sonra izlenecek yolun tartışılacağı toplantıda, çeşitli konularda ilgililer sunumlar yapacak. Milletvekilleri de Başbakan Erdoğan’a ve bakanlara, merak ettikleri konular hakkında soru sorabilecek ve değerlendirmelerde bulunacak. Kamp, Başbakan Erdoğan'ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları