loading
close
SON DAKİKALAR

Başbakan'a; ''Oğlumun katili sizsiniz''

Başbakan'a; ''Oğlumun katili sizsiniz''
Tarih: 17.11.2013 - 15:58
Kategori: Gündem

Diyarbakır'da Barzani ile buluşan Tayyip Erdoğan, Lice'de öldürülen Medeni Yıldırım'ın annesi tarafından protesto edildi...

28 Haziran’da Diyarbakır Lice’deki kalekol yapımını protesto ederken, jandarmanın açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Medeni Yıldırım’ın annesi, seçim kampanyası için Diyarbakır’a gelen Tayyip Erdoğan’a karşı tek başına eylemdeydi. Elinde oğlunun resminin olduğu bir pankart açan Fahriye Yıldırım, Erdoğan’ın konvoyunun önünü kesmek istedi. 

Yıldırım şunları söyledi:

Çocuğumun katili sizsiniz. Oğlumun katilini ortaya çıkarın. Biz orada savaşın içindeydik. Bu olanlar senin hoşuna mı gitti. Ben kimseyi tanımıyorum. Hakkımı tanıyorum. Erdoğan nerede onu getrin bana. Vicdanın sadece Esma için mi sızlıyor. Rüyana sadece Esma mı giriyor? Medeni’yi unuttun mu? Vicdanın yok senin, dinin yok senin. Milleti kandırma. Hiç birinizin vicdanı yok. Esma için ağlıyorsun sadece. Bizim de Esmamız öldü. Sadece Esma’yı öldürenler mi keskin nişancıydı? Seninkiler de keskin nişancıydı. Adi olmayın, kendinizi düşürmeyin. Benim oğluma Gezi Parkı’nda kahraman diyorlar. Oğlumun katilini bulun. 5 ay oldu savcılar polis nerede. Niye benim oğlumun katilini bulmuyorsun. Ben Barzani’yi tanımam. Barzani kim, sen onu alıp buraya getiriyorsun, siyaset yapıyorsun önce benim oğlumun katilini ortaya çıkar.”

Sendika.org

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları