loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Durak'tan esnafa çağrı

Başkan Durak'tan esnafa çağrı
Tarih: 03.07.2013 - 17:25
Kategori: Yerel

Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı kahvaltıda ağırladı...

Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı kahvaltıda ağırladı. Bostanlı esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Durak, işgallere dikkat çekerek, “Bu sorunu birlikte çözelim” dedi.
BESİAD Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan ve Meclis üyesi Sevin Brav ile birlikte katılan Başkan Durak, “Karşıyaka büyük bir değişim yaşıyor. Artık, uyuyan değil, yaşayan bir kent. Sıkıntılar tabi ki var. Özellikle yaz aylarında kaldırımlarda yürümek mümkün değil. Biz gerekli denetimleri yoğun bir şekilde yapıyoruz. Ancak, esnafın da uyması gereken kurallar var” uyarısında bulundu.

Toplum huzuru ve güvenini sağlamak için kuralları ayrım yapmadan uygulamaya çalıştıklarına da dikkat çeken Başkan Durak, “Tabi ki, esnafımızı da zor durumda bırakmak istemiyoruz. Onun için diyoruz ki; gelin sorunları birlikte çözelim. Bu amaçla Kent Konseyi bünyesinde Esnaf Meclisi oluşturduk. Gelin, orada hep birlikte, halkı da, sizleri de sıkıntıya sokmayacak, ortak çözümler üretelim” dedi.

BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur ise, Başkan Durak’ı ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları