loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Özlem Becan'dan Uzunköprü'nün kurtuluşunun 98. yılında açıklama

Başkan Özlem Becan'dan Uzunköprü'nün kurtuluşunun 98. yılında açıklama
Tarih: 18.11.2020 - 16:14
Kategori: Yerel

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Uzunköprü'nün kurtuluşunun 98. yıl dönümünde bir açıklama yaptı.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Uzunköprü'nün düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünde yaptığı açıklamada, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için, "Ne mutlu bizlere ki tüm dünyanın önünde saygı ile eğildiği bir öndere sahibiz. Bu mutluluk ve onur bizim için her şeyin üzerindedir" ifadelerini kullandı.

Özlem Becan'ın açıklaması şöyle:
"Ulu Önder, Aziz Atam,

Bugün Uzunköprümüzün düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünde, üzerine bastığımız vatan topraklarını kanlarıyla sulamış şehitlerimizin manevi huzurunda olmanın gururunu hep birlikte bir kez daha yaşıyoruz. Ne mutlu bizlere ki emperyalist kuşatmayı, yoklukları ve imkansızlıkları kararlılığı ve bağımsızlık aşkı ile yenen bir milletin çocuklarıyız. Ne mutlu bizlere ki senin gibi tüm dünyanın önünde saygı ile eğildiği bir öndere sahibiz. Bu mutluluk ve onur bizim için her şeyin üzerindedir.

Bizler bu onuru ebediyete dek göğsümüzde bir madalya gibi taşıyarak; yeniden doğuşumuzun miladı olan 18 Kasım’ın, kurtuluş mücadelemizin kahramanlarının emanetlerine sahip çıkmak için durmaksızın çalışıyoruz.
Açtığın çağdaşlık yolunda, cumhuriyet ilkeleri ve değerleri doğrultusunda, geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimize, yarınlarına umut ve güvenle bakabilecekleri bir ülke ve kent bırakabilmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehrimizin kurtuluşuna öncülük eden ve bu ülke için canlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran duyguları ile anıyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları