loading
close
SON DAKİKALAR

Başörtülü vekiller yarın Meclis'te

Başörtülü vekiller yarın Meclis'te
Tarih: 30.10.2013 - 13:45
Kategori: Siyaset

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 3 kadın vekilin Meclis Genel Kurulu'na yarın türbanla geleceğini söyledi...

Mustafa Elitaş, TBMM ’de yaptığı açıklamada, partisindeki bazı kadın vekillerin Meclis çalışmalarına türbanlı katılma kararı için, “Başörtüsüyle Meclis’e gelmelerinde sakınca olup olmadığını bize sordular, biz de grup olarak sakınca olmadığını kendilerine söyledik” dedi.

Hürriyet 'ten Turan Yılmaz'ın haberine göre, 3 kadın vekilin Meclis Genel Kurulu’na yarın geleceklerini belirten Elitaş şöyle dedi:
“Genel Kurul’da bizden yana bir gerginlik olmaz. Usul tartışması açılırsa yanıtını veririz. Eğer saldırıya geçerlerse biz de saldırıyı püskürtürüz. Esasında partilerin bu konuda mutabakatı var. Üç parti de bu konuda sorun olmadığını ifade ediyor. Çarşaflı kadınlara rozet takan CHP , başörtülü milletvekilinin Meclis’e girmesini içine sindiremiyorsa ikiyüzlülük yapıyor demektir."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları