loading
close
SON DAKİKALAR

Baykal, ''TBMM olağanüstü toplantıya çağrılmalıdır''

Baykal, ''TBMM olağanüstü toplantıya çağrılmalıdır''
Tarih: 31.07.2012 - 21:29
Kategori: Gündem

Deniz Baykal, ''GÜL’ün Görev Süresi 5 Yıldır. Gül, 2 yılı elinin tersiyle itmelidir''...

CHP'nin eski genel başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal Star ana habere birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Baykal: “Sığınmacılar polislerimizi dövüyor bayrağımızı indiriyor kimsenin sesi soluğu çıkmıyor, TBMM olağanüstü toplanmalıdır”

“GÜL’ün Görev Süresi 5 Yıldır. Gül, 2 yılı elinin tersiyle itmelidir”

“Suriye meselesinin uluslararası bir tertip olduğu açıktır.”

Suriye’deki yönetime tepkiler vardır. Ancak dış güçlerin parmağına dikkat çekmek gerekir.Olayın dışardan yönlendirilmiş olduğu açıktır. Başbakan Obama’nın yanında yer aldı ve birdenbire Esad düşmanımız ilan edildi.

Sığınmacılık sözkonusu olmadan kamp hazırlandı. Van depremi için hazırlanmayan kamp sığınmacılar için hazırlanmıştır. Bu uluslarası bir planlamadır. Suriye’de inanç ve mezhep çatışması körükleniyor. Çatışma derinleştikçe etnik çatışmaya dönüşecektir.

“Ankara Mezhep Çatışmasının Yandaşı Oldu”

Hükümetin Barzani’den yardım istemesi düşündürüdür.Komşularımızın kendi iç sorunlarıyla birilerinin yönlendirilmesiyle komşularımızla hasmane tutum geliştirilmesi vahimdir. Irak’ta da, Suriye’de bir mezhepten yana taraf haline gelme yanlışındadır hükümet.

Jetimiz düşürüldü neden düşürüldüğünü hala bilmiyoruz. Sığınmacılar polislerimizi dövüyor bayrağımızı indiriyor kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. TBMM’de bu konuların acilen konuşulması gerekir.

1 Mart 2003 ‘te CHP Akp’li vekillerind e desteğiyle büyük badireden kurtarılmıştır.TBMM olağanüstü toplantıya çağrılmalıdır.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları