loading
close
SON DAKİKALAR

Bayram Karadağ Bayram Kutlaması

Bayram Karadağ Bayram Kutlaması
Tarih: 14.10.2013 - 01:46
Kategori: Şehir

CHP'nin Karabük İl başkanı Bayram Karadağ Kurban Bayramı sebebiyle bayram mesajı yayınladı...

CHP'nin Karabük İl başkanı Bayram Karadağ Kurban Bayramı sebebiyle bayram mesajı yayınladı...

Bayram Karadağ mesajında; Karabük halkımızın kurban bayramını kutluyor, sağlık başarı ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Kurban bayramını bugüne kadar İslamiyet’in en güzel yaşandığı Türkiye’mizde yaşıyoruz, kutluyoruz...

Yıllardır ülkemizde ulus olmanın bilinci ile barış içerisinde dini ve milli bayramlarımızı kutluyorduk, son yıllarda milli bayramlarımızı yok sayan bir anlayışın egemen olduğunu üzülerek görüyoruz...

Dini Bayramlarımızın ise giderek yozlaştırıldığı yardımlaşmaların unutulduğunu görüyoruz. Bayramları bayram yapan Bayram gibi kutlanmasını sağlayan yardımlaşmadır komşusu açken tok yatmamaktır. Bu anlayışın, ulusça bunun kıymetini bilmeli ve bayram sevinci ile bu mutluluğumuzu birleştirmeli ve yardımlaşmalıyız.

Bu nedenle biz CHP olarak ülkemize, insanımıza,ve İslam dünyasına barışı kardeşliği dostluğu,Hoşgörüyü yardımlaşmayı paylaşmayı dayanışmayı esas alan kucaklaşmalarla dolu bayramlar diliyoruz.

Bayram demek sorumluların sorumluluklarını bilmesi ,verilen sözlerin tutulması Karşılıklı güven sevgi ve saygının pekiştirilmesi demektir.

Bayram demek yaraların sarılması,acıların dindirilmesi demektir.

Fakat ülkemizde ortaya çıkan ekonomik kriz nedeni ile kapanan iş yerlerine Karabük’ümüzde de her gün yenileri eklenmekte,İşsiz kalan evine ekmek getiremeyen insan sayısı her geçen gün artmakta, sosyal devlet ilkesine Anayasasında yer veren bir ülke olarak İktidarın görevi Halkımıza günlük yardım yaparak onları rencide etmek değil İş sahibi yaparak evine ekmek getirmesini sağlamak olmalıdır.

Her türlü olumsuzluklara rağmen gelecek bayramları acılardan üzüntülerden sorunlardan sıkıntılardan uzak kutlayabilmek hepimizin ortak dileği ve inancıdır.

O zaman Bayramlar adına yakışır şekilde bayram gibi kutlanacaktır.

Kurban Bayramı vesilesi ile esnafımıza bol kazançlı, çiftçimize bereketli işçilerimiz için güvenli, memurlarımız için sağlıklı emeklilerimizin ekonomik sıkıntılardan arınmış yarınlarından emin ve güler yüzlü Gençlerimizin iş ve aş sıkıntısı çekmediği yarınlara güvenle baktığı Karanlıkların aydınlığa dönüştüğü Aydınlık bir Türkiye’de yaşamak arzusuyla Sağlık huzur ve mutluluklar diliyor...

Bu duygu ve düşüncelerle Karabük Halkımızın Kurban bayramını içtenlikle kutluyor sevgi ve saygılar sunuyorum.

Bayram Karadağ
Karabük İl Başkanı

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları