loading
close
SON DAKİKALAR

Bedelli ve sözleşmeli er düzenlemesi kabul edildi

Bedelli ve sözleşmeli er düzenlemesi kabul edildi
Tarih: 08.12.2014 - 20:53
Kategori: Gündem

Askerlik Kanunu ile Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Milli Savunma Komisyonu’ndan geçti.

Askerlik Kanunu ile Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Milli Savunma Komisyonu’ndan geçti. Toplantı öncesi Kıdemli Albay İhsan Bülbül ve Albay Murat Yaman'ın sohbeti dikkat çekti. Kanun teklifi yarın Genel Kurul’da görüşülecek.

Askerlik Kanunu ile Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Milli Savunma Komisyonu’nda görüşülmeye başlandı. Komisyona Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da katıldı. Kanun teklifine önerge veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, geliri 12 bin TL’den az olan ve sosyal güvencesi olmayanların bedelliden faydalanmasını istediklerini belirterek, şöyle dedi:

Bedelli ve sözleşmeli er düzenlemesi kabul edildi

KOLTUK ARKASI SOHBET

Milli Savunma Komisyonu toplantısına katılan Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kıdemli Albay İhsan Bülbül ve Kanunlar ve Kararlar Daire Başkanı Albay Murat Yaman, toplantı başlamadan önce Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın oturacağı koltuğun arkasında bir süre sohbet etti. 

AA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları