loading
close
SON DAKİKALAR

Bekir Ödemiş DSP’den Ayrıldı

Bekir Ödemiş DSP’den Ayrıldı
Tarih: 27.05.2014 - 08:51
Kategori: Siyaset

Bekir Ödemiş seçim döneminde birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla DSP Genel Merkezinde Genel Başkan Masum Türker’i ziyaret etti.

2014 yerel seçimlerinde DSP’den Çankaya belediye başkan adayı olan Bekir Ödemiş seçim döneminde birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla DSP Genel Merkezinde Genel Başkan Masum Türker’i ziyaret etti.

Bekir Ödemiş; uzun yıllardır yaşamını sürdürdüğü Çankaya’ya belediyecilik deneyimini hizmet olarak aktarmayı düşünerek yola çıktıklarını ancak seçim sürecinin yerelliğin ötesinden başka bir noktaya taşındığını, bu toz duman içersinde seçimlerin oldu bittiye geldiğini belirterek, halkın korkutulup ,hassasiyetlerinin suistimal edildiğini, birilerinin bu işten kazançlı çıktığını söyledi.

Ödemiş ; zor dönemde başta sayın DSP Genel Başkanı Masum Türker olmak üzere tüm DSP örgütleri canla başla çalışarak ellerinden gelen tüm çabayı iyi niyetle ortaya koymuşlardır. Saygın, düzeyli bir çalışma sürecini hep birlikte yaşadık. Bundan dolayı hepsine yürekten teşekkür ediyorum, dedi.

Bekir Ödemiş bir grup akademisyen, iş adamı ve bürokrat arkadaşlarıyla birlikte topluma hizmet edecek, önemli bir sosyal sorumluluk projesinin kuruluş çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarının müjdesini verirken, bu dönemde günlük siyasetin dışında kalmak istediğini belirterek berberindeki arkadaşları ile birlikte partiden ayrılma dilekçelerini sayın DSP genel başkanına takdim ettiler.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları