loading
close
SON DAKİKALAR

Berat Albayrak'ın altın ithalatına ilişkin sözlerine CHP'den yanıt: Yeni Reza Zarrab’lar işbaşında

Berat Albayrak'ın altın ithalatına ilişkin sözlerine CHP'den yanıt: Yeni Reza Zarrab’lar işbaşında
Tarih: 03.11.2020 - 17:27
Kategori: Siyaset

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın "standart dışı altın ithalatımızın önemli bir kısmının bedelsiz olduğu" sözüne "Bu altınları hayırsever eş, dost,akraba göndermiyorsa, yeni Reza Zarrab’lar işbaşında demektir" diyerek yanıt verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada standat altın ihracaatı ile ilgili "Böylece, ülke tarihimizdeki en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık. İhracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 87,9 ile 2020 yılındaki en yüksek seviyeye ulaştı. Bu noktada standart dışı altın ithalatımızın önemli bir kısmının bedelsiz olduğunu ve finansman ihtiyacı oluşturmadığını vurgulamakta yarar görüyorum" açıklamasında bulunmuştu. 

Albayrak'ın "standart dışı altın ithalatımızın önemli bir kısmının bedelsiz olduğu" yönündeki açıklamasına CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan yanıt geldi. Faik Öztrak, Albayrak'ına sözlerine "Damat ülkemize gelen standart dışı altının büyük kısmı bedelsiz, karşılığında döviz ödenmiyor diyor. Bu altınları hayırsever eş, dost,akraba göndermiyorsa, yeni Reza Zarrab’lar işbaşında demektir" ifadesiyle yanıt verdi. 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları