loading
close
SON DAKİKALAR

Berhan Şimşek, Can Ataklı'nın Yazı İşleri programına konuk oldu

Berhan Şimşek, Can Ataklı'nın Yazı İşleri programına konuk oldu
Tarih: 01.02.2018 - 18:03
Kategori: Medya

CHP Eski Millervekili Berhan Şimşek, Can Ataklı'nın sunduğu Yazı İşleri programına konuk olarak katıldı.

Berhan Şimşek'in açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

-Mehmet Barlas,  ‘Suriye’de muhalif gruplar diye terör örgütlerine destek verdik’ dedi. IŞİD’i Obama kurdurdu.

Türkiye’de 2 ciddi kurumu vardır. Birisi Diyanet, diğeri dışişleri. Fetvaları görüyoruz. Benim rehberim Kuran’dır, şeyhler, şıhlar, Erdoğanlar değil.
Dışişlerinden birikimi, hafızası olan monşer dedikleri isimleri gönderdiler. AKP hükümetinin devamlılığı adına kendi tarikatlarından adamları getirdiler. Dışişlerinde feraseti olan bir kadro dursaydı IŞİD Kobani’yi işgal ettiğinde defacto durumu yakalamıştık. Yönetilen, yalvaran değil hakim olan olacaktın. Peşmerge geldi, ABD desteği vardı. PYD, Kuzey Irak sınırındaki yapıyı bozdu.

Fırat Kalkanı’nı yapacaktın neyi bekledin, Azez, Afrin sınır. 5 bin tır araç silah gelmesini mi bekledin, giriverirdin. ÖSO yarın orada kanton mu oluşturacak. O orada kanton kuruyorsa PYD’ye ne diyeceksin?

-Dik başlılıkla kibirli olmayı ayırt etmek gerekiyor. Bu arkadaşlar kibirli. Samimiyetle yalaka olmayı da ayırt etmek gerekiyor. 

-Türkiye Cumhuriyeti devleti savaş meydanlarında kuruldu. Bizim mallarımızı baba baba sata stat buraya geldiler.

Cumhurbaşkanı senin ecdadın benim ecdadım, diyor. Benim ecdadım Alparslan Horasan’dan geliyorum, senin ecdadın Osmanlı. Fatih’e kadar başımın üstünde. Fatih akla, bilime inanıyor.

(Erdoğan) Güneysu’dan gelip cumhurbaşkanlık yapıyorsa Kuvayı Milliye sayesindedir. Ecdadım dediği Vahdettin olsaydı Topkapı Sarayı’ndan içeri giremezlerdi.

Tarihi yapanlar kadar yazanlar ve konuşanlar da şerefli, haysiyetli olmalılar. Beyefendi geçenlerde ‘Lozan hakkında dosya hazırlatıyorum’ dedi.

İki ayyaş dediğin İsmet Paşa her an Hitler İstanbul’u bombalayacak diye peygamberimizin emanetlerini Niğde’ye gönderdi. Mehmetçiğe öleceksiniz vermeyeceksiniz, dedi. İsmet paşayı daha iyi tanımak istersen, şan olsun diye evine giderken cami açtıranlardan değil ibadetin gizli, kabahatin aleni olduğunu düşünenlerdendi.

-Bunlar elalemi aptal kendilerini kurnaz sanıyorlar. Bir anda Atatürkçü oldular. Makyavelisttirler. Amaçları için her şey mübahtır.  

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları