loading
close
SON DAKİKALAR

Berkun Oya ve Taylan Biraderler imzalı ‘Azizler’ 8 Ocak’ta Netflix’te

Berkun Oya ve Taylan Biraderler imzalı ‘Azizler’ 8 Ocak’ta Netflix’te
Tarih: 22.12.2020 - 14:59
Kategori: Kültür & Sanat

Taylan Biraderler’in yönettiği, senaryosunu Berkun Oya’nın kaleme aldığı “Azizler” filmi 8 Ocak 2021’de Netflix’te yayımlanacak.

“Okul”, “Küçük Kıyamet”, “Muhteşem Yüzyıl” ve “Vatanım Sensin” adlı film ve dizilerde imzası olan Durul Taylan ve Yağmur Taylan’ın (Taylan Biraderler) yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu “Bir Başkadır”, “Masum”, “İyi Seneler Londra” gibi yapımların yaratıcısı Berkun Oya’nın kaleme aldığı “Azizler”in 2 Ekim’de gösterime girmesi planlanıyordu, ancak pandemiden dolayı gösterim tarihi 8 Ocak 2021’e çekildi.

En son 2009 yapımı “Vavien”i çeken Taylan Biraderler’in 10 aradan sonra çektiği ilk film olan “Azizler”de Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman, İrem Sak, İlker Aksum, Gülçin Santırcıoğlu, Hülya Duyar, Göktuğ Yıldırım ve Helin Kandemir rol alıyor.

Filmin sinopsisi şöyle: “Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder… Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz’in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz’in hayatını büsbütün değiştirecektir.”

“Azizler”den yayımlanan ilk fragman ise şöyle:

Kaynak : Kültür Servisi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları