loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş: 4 - Ankaragücü: 1

Beşiktaş: 4 - Ankaragücü: 1
Tarih: 28.04.2019 - 23:25
Kategori: Spor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek üst üste 6. maçını da kazandı, Başakşehir'le arasındaki puan farkını 3'e indirdi...

Siyah-beyazlıları galibiyete götüren goller Burak Yılmaz (2),Vida ve Ljajic'ten gelirken Ankaragücü'nün tek golünü Sacko kaydetti. Loris Karius da özellikle ilk yarıdaki kurtarışlarıyla öne çıktı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Ankaragücü'nü Burak Yılmaz (2),Vida ve Ljajic'in golleriyle 4-1 mağlup etti ve üst üste 6. maçını kazandı! Bu galibiyetle puanını 59'a yükselten Beşiktaş, bir maçı eksik Galatasaray'la aynı puana ulaşırken lider Başakşehir'le arasındaki puan farkını da 3'e indirdi.

Mücadele çocuk istismarına tepki protestosuyla başladı. İki takım futbolcuları da ilk dakika topa dokunmadı ve taraftarlar bir süre sessiz kaldı. Vodafone Park'ta daha sonra 'Çocuğa uzanan eller kırılsın' sesleri yükseldi.

Beşiktaş sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 59'a yükseltti. Siyah-beyazlılar lider Başakşehir'le puan farkını 3'e indirirken Galatasaray derbisi öncesinde de rakibine gözdağı verdi. 

Kaynak : Ajanslar

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları