loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş Belediyesi'nden Bosna ve Sırbistan'a 3 tır yardım

Beşiktaş Belediyesi'nden Bosna ve Sırbistan'a 3 tır yardım
Tarih: 24.05.2014 - 15:24
Kategori: Yerel

CHP Soma’dan sonra Bosna ve Sırbistan’da da yaraları saracak, acıları paylaşacak. Bosna için 3 Tır dolusu yardım malzemesi Beşiktaş Belediyesi’nden yola çıkıyor.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun MYK’nın gündemine getirdiği, Soma’ya yardım çalışmaları aksatılmadan, sel felaketine uğrayan Bosna ve Sırbistan’a da yardım ile, mağdurlara ve ihtiyaç sahiplerine el uzatılması konusu karara bağlandı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu MYK’da, daha önceki deneyimlerden ve yardımların yerine ulaştırılması ile gerçek ihtiyaç sahiplerine tesliminde ortaya çıkan sorunlardan dolayı yardımların bizzat CHP yöneticileri tarafından teslim edilmesini istedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun bu talimatı doğrultusunda yardım malzemesi götürecek 3 tır Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar yönetiminde yola çıkacak. 3 Tır’dan sonra İstanbul Kartal, İzmir, Buca dahil olmak üzere 13 Belediye’nin yardım malzemeleri de Bosna ile Sırbistan’daki mağdurlara ulaştırılacak.

Soma’ya yapılan yardım, destek ve ilgi azaltılmadan Soma’nın yanısıra Bosna’ya ve Sırbistan’a da yardım eli uzatılması kararı doğrultusunda Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın koordinatörlüğünde sürdürülen çalışmalar hızlandırıldı. Ağbaba, öncelikle ısıtıcı, gıda ve erzak, çocuk bezi, battaniye, giyim eşyası , ayakkabı, çocuk maması ve ilaç yardımı yapılacağını bildirdi.

Veli Ağbaba bu konuda bilgi verirken, CHP’li 13 belediyenin Bosna’ya yardım konusunda görev üstlendiğini ve öncelikle gıda, sağlık, temizlik maddeleriyle ihtiyaç duyulan yardım malzemelerinin peyderpey Bosna’ya, arkasından da Sırbistan’a götürülerek teslim edileceğini belirtti. Ağbaba ilk üç tır’ın Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar sorumluluğunda yola çıkarak Bosna’ya gideceğini söyledi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları