loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda Fikret Orman yeniden başkan

Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda Fikret Orman yeniden başkan
Tarih: 13.05.2019 - 00:21
Kategori: Spor

Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda Fikret Orman, 2882 oy ile 5. kez başkan seçildi...

Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısında, mevcut başkan Fikret Orman ile Hürser Tekinoktay 3 yıllık yeni dönem başkanlığı için yarıştı.

Fikret Orman, BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda 2882 oy alarak beşinci kez Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Toplantı Divan Başkanı Atıf Keçeci, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Fikret Orman’ın 2882 oy, Hürser Tekinoktay’ın ise 1617 oy aldıklarını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman, sonuçların ilan edilmesinden sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Demokratik bir seçim oldu. Herkes hür iradesini kullandı. Seçimlerin kazananı kaybedeni olmaz. Kazanan Beşiktaş’tır. Fikirler farklı olsa da herkes Beşiktaş’ın iyiliği için uğraşıyor. Bu benim girdiğim son seçimdi. 2022 yılında Beşiktaş yeni başkanını seçecek. Göreve geldiğimiz ilk günden daha hırslı bir şekilde Beşiktaş’a hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Beşiktaş’ın iyiliği için radikal kararlar alacağız. İyi bir takım kurarak yeni bir teknik adamla sezona başlayacağız. Bugün burada görev alan herkese teşekkür ediyorum” dedi...

Fikret Orman'ın kazanan yönetim listesi

Fikret Orman'ın yönetim kurulu aday listesinde şu isimler yer alıyor: Asıl üyeler: Serdal Adalı, Umut Güner, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ahmet Kavalcı, Hüseyin Yücel, Doğan Küçükemre Yedek üyeler: Hüseyin Mican, Hakan Özköse, Erdal Karacan, Melih Aydoğdu, Serkan Yazıcıoğlu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları