loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş'ta sessiz protesto hazırlığı

Beşiktaş'ta sessiz protesto hazırlığı
Tarih: 08.05.2019 - 13:17
Kategori: Spor

Yıldırım'ın bütün takdir haklarını rakipten yana kullandığı görüşünde olan Beşiktaş'ta, Alanyaspor maçı için 'sessiz protesto' hazırlığı yapıldığı öğrenildi.

Sezonun finali olarak görülen Galatasaray maçında hakem Bülent Yıldırım'ın bütün takdir haklarını rakipten yana kullandığı görüşünde olan siyah-beyazlılarda çalınan düdüklere tepki dinmiyor. Türkiye gazetesinden Murad Tamer'in haberine göre; yönetimin, Alanyaspor maçında büyük bir protesto yapılmasının hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Önümüzdeki pazartesi günü Vodafone Park'ta oynanacak Alanyaspor maçında sessiz çığlık protestosu planlanıyor.

Galatasaray derbisi sonrası MHK'ya gidip hakemi şikayet etme konusunda "Neyi değiştirecek ki?" şeklinde bir açıklama yapan Başkan Fikret Orman'ın, ekibiyle yaptığı toplantıda, dünyada bile ses getirecek bir tepkide bulunmak istediği öğrenildi.

Uzun süren toplantı sonucunda sessiz protesto fikrinde anlaşıldı. Buna göre pazartesi günü Vodafone Park'ta oynanacak Alanyaspor karşılaşmasının başlama düdüğüyle birlikte siyah-beyazlı futbolcular hareketsiz kalacak. Böylelikle Bülent Yıldırım'ın derbideki yönetimine bütün Türkiye'nin canlı olarak seyredebileceği şekilde bir tepki gösterilmiş olacak.

DEV KOREOGRAFİ GELİYOR

Derbideki hakem yönetimine olan sinirleri geçmeyen siyah-beyazlı taraftarlar da büyük bir hazırlık içinde. Beşiktaşlı futbolcuların bir dakikalık protestosuna, taraftarlar da dev bir koreografi ile destek verecek. Bu koreografi de hakem Bülent Yıldırım'ın da olacağı gelen bilgiler arasında.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları