loading
close
SON DAKİKALAR

Beyaz'ın katledildiği yere karanfil

Beyaz'ın katledildiği yere karanfil
Tarih: 15.08.2013 - 16:40
Kategori: Kadın

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, ayrılmak istediği eşi tarafından Tarlabaşı'nda defalarca bıçaklanarak öldürülen Beyaz Bal için cuma günü bir eylem düzenliyor...

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı Caddesi’nde ayrılmak istediği eşi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen Beyaz Bal için Cuma günü eylem düzenliyor.

Boşanmak istediği eşinin tehditlerine maruz kalan ve pek çok kez şikayette bulunduğu öğrenilen Beyas Bal, bayramın ikinci günü olan 10 Ağustos’ta evden çıktıktan sonra, bir arkadaşıyla buluşmak için Beyoğlu’na gelmişti. Beyaz Bal’ı takip eden eşi Ahmet Bal, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’ne 100 metre mesafedeki Ömer Hayyam otobüs durağında saldırıya geçmiş ve 27 yerinden bıçakladığı Beyaz Bal’ı gündüz vakti herkesi gözleri önünde öldürmüştü.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, göz göre göre işlenen bu cinayete karşı 16 Ağustos Cuma günü saat 19.15'te Galatasaray Meydanı'nda buluşarak Beyaz Bal’ın öldürüldüğü yere yürüyecek ve öldürüldüğü yere ailesiyle birlikte karanfil bırakacak.

Radikal

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları