loading
close
SON DAKİKALAR

Beyciler iftarına yoğun katılım

Beyciler iftarına yoğun katılım
Tarih: 31.07.2013 - 20:17
Kategori: Yerel

Silivri Belediyesi iftar sofraları köy ve mahallelerde yoğun katılımla gerçekleşmeye devam ediyor. Beycilerliler Başkan Işıklar’ın verdiği iftar yemeğine yoğun ilgi gösterdi...

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar köy ve mahallelerde iftar sofraları kurdurmayı sürdürüyor. Ramazan ayı dolayısıyla kurulan iftar sofralarından biride Beyciler köyünde gerçekleştirildi. Beyciler sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği iftar yemeğine Silivri CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri de katılım gösterdi. Başkan Işıklar iftar yemeği öncesi ve sonrasında kahveleri dolaşarak köylüler ile sohbet etti. Beyciler köyü Sağlık Evini de ziyaret eden Işıklar, yapılması planlanan düzenlemeler hakkında bilgiler verdi.

IŞIKLAR: "BU BERABERLİK İÇİNDE, BAYRAK İNMEZ EZAN DİNMEZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yapılan iftar duasının ardından duygularını dile getiren bir konuşma yaparak şunları söyledi ;"Sevgili Muhtarım, çok değerli çalışma arkadaşlarım, değerli hemşerilerim hepinizin ramazanını kutlarım. Allah tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul etsin. Yaklaşmakta olan bayramınızı da kutluyorum. Nice ramazanlara böyle çoluk çocuk, genci yaşlısıyla meydanlarda hep beraber kutlamayı da nasip etsin. Bizim sıkıntılarımız tabi ki olacak, işte onun çözümü böyle bir arada olmak. 4 buçuk senedir muhtarımla beraber çalıştık umarım bundan sonrada çalışma gayesini ve çabasını gösteririz. Ben bu güne kadar yaptığı hizmetler için huzurlarınızda şahsına teşekkür ediyorum. Sonrasında köylerin tüzel kişiliklerin kapanması ve mahalle olmasının farkını da hep beraber göreceğiz. Bize düşen; mahallemizi bize yaraşan, bu çoluk çocuğumuzun yarınlara umutla bakabilmesi için ne lazımsa onları burada hayata geçirmek. En büyük ibadet Allah’ın yarattığına saygı gösterip hizmet etmektir. Bu mübarek günlerde bir arada olarak çok güzel mesajlar veriyoruz. Buraya gelirken bir kardeşimiz davulla güzel bir mani okudu bu bayrak inmez bu ezan dinmez dedi. Evet, bu beraberlik, bütünlük içinde ne bu bayrak iner, ne de bu ezan diner! Buna kimsenin gücü yetmeyecektir. Ben bu duygular ile tekrar Ramazan ayınızı kutluyorum. Allah dualarınızı, oruçlarınızı kabul etsin. Yaklaşan bayramınızı da gönülden kutluyorum. Nice bayramlara böyle sağlık, afiyet ve mutluluk ile erişmemizi nasip etsin. Hepinize sevgiler saygılar sunuyorum.”

KÖYÜN EKSİKLERİ YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Işıklar iftar yemeğinin ardından kahvehaneleri ziyaret ederek, Beycilerli hemşerileriyle sohbet etti. Köyün eksiklerini ve vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen Başkan Işıklar ardından köy muhtarı Murat Gergin ile birlikte köyün eksiklerini yerinde tespit etti.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları