loading
close
SON DAKİKALAR

Beylikdüzü 10 yıldır hizmet bekliyor

Beylikdüzü 10 yıldır hizmet bekliyor
Tarih: 08.07.2013 - 13:31
Kategori: Yerel

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ,mahalle bazlı başlattıkları örgüt toplantılarına Kavaklı ve Sahil Mahalleleriyle devam etti...

Gelişime açık bir kent olan Beylikdüzü ilçesinin bugün hala birçok sorunu olduğunu belirten CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “2014’te hazırlıklı, çalışkan ve vatandaşı hisseden bir kadroyla Beylikdüzü’nün sorunlarını çözeceğiz” dedi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ,mahalle bazlı başlattıkları örgüt toplantılarına Kavaklı ve Sahil Mahalleleriyle devam etti. CHP Kavaklı Dayanışma Evi önü ile Sahil Mahallesi Muhtarlığı önünde gerçekleşen örgüt toplantılarında vatandaşlar sorunlarını ve görüşlerini iletti.

Gerçekleşen örgüt toplantılarında yerel seçimlerinin önemine dikkat çeken CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü halkının yerel yönetimden mutlu olmadığını belirterek, “Beylikdüzü’nün sorunlarını çözecek tek yol iyi bir kadro. Biz hazırlıklı, çalışkan ve inanmış bir kadroya sahibiz” şeklinde kararlı ifadeler kullandı.

Nüfusunun neredeyse yüzde 50’sini tamamlamış Beylikdüzü için ciddi tedbirler alınması gerektiğinin altını çizen Ekrem İmamoğlu, ilçede ulaşım, sağlık, yeşil alan ve birçok konuda var olan sıkıntılara değindi.

2003 yılında projesi tamamlanan metro projesinin on yıldır hala gerçekleştirilememesini eleştiren CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Vatandaşlar yıllardır sıkıntı yaşıyor. Yazık değil mi. Bir hizmet bu kadar bekletilir mi” siteminde bulundu.

“Yeşilvadi’ye sadece ağaçlandırma yapsanız, bu milletin evlatları 20 yıl sonra size dua eder” diyen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kentin can damarı olabilecek Yeşilvadi’ye on yılda sadece hafriyat döktüler. Şimdi seçim yaklaşınca hemen tabela asıldı. Yeşilvadi 1.Kısım Botanik Bahçe İnşaatı diye. On senedir yönetimdesin, on senenin sonunda başlıyorsun. Niye? Bana oy ver, beş sene daha durayım diye. Bu kadar vatandaşın gözünü boyamaya çalışan bir yönetim ama vatandaş aldanmayacak” şeklinde sert ifadeler kullandı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları