loading
close
SON DAKİKALAR

Beylikdüzü'nde Bayram coşkusu!

Beylikdüzü'nde Bayram coşkusu!
Tarih: 30.10.2012 - 13:46
Kategori: Yerel

Beylikdüzü'nde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları büyük bir coşkuyla gerçekleşti...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılan on binlerce vatandaş, ellerinde bayraklarıyla marşlar söyleyerek bayramını şölen havasında kutladı.

Cumhuriyet’in Kuruluşunun 89. Yılı Beylikdüzü’nde coşkuyla kutlandı. İki saate yakın süren Cumhuriyet Yürüyüşü öncesi etkinlik alanındaki kalabalığa seslenen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye” diyerek kol kola, omuz omuza, yan yana coşkulu bir yürüyüş yapacağız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak Beylikdüzü’nü sallayacağız” şeklinde konuştu.


On binlerle yürüyüş

Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Camii yanındaki etkinlik alanında toplanan on binlerce kişi, ellerinde bayrakları ve meşaleleriyle Cumhuriyet Yürüyüşü’ne başladı. Genç, yaşlı, kadın, erkek herkes marşlar söyleyerek Beylikdüzü sokaklarını ay yıldızlı bayraklarla donattı. CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, kortej geçişi esnasında balkonlarından yürüyüşe destek veren vatandaşları selamladı. 


Beylikdüzü Kaymakamlığı'ndan talep edilen yazılı izine olumsuz yanıt verilmesine rağmen, yürüyüşe katılan on binlerce kişi, “Yaşasın Cumhuriyet, Mustafa Kemal’in Askerleriyiz, Ne Mutlu Türk’üm Diyene” şeklinde sloganlar atarak Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı.


Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin eskortluğunda büyük bir coşkuyla gerçekleşen Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılan on binler, iki saatlik bir yürüyüş sonrası kortejin başladığı etkinlik alanında buluştu. Alanda saygı duruşunda bulunan on binlerce vatandaş, hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu.

'Cumhuriyete laf eden cevabını alır'


Yürüyüş sonunda yaptığı konuşmasında, Beylikdüzü halkının önemli bir mesaj verdiğine dikkat çeken CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Biliyoruz ki, bugün Türkiye’nin her kesiminde Cumhuriyeti yaşatıyorsunuz ve yaşatacaksınız. Sizler var oldukça Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk İlkeleri ilelebet yaşayacaktır. Bugün 7’den 70’e herkes burada bayramını yürekten kutladı ve şu mesajı verdi. Eğer, Türkiye Cumhuriyeti’ne bir tek cümle laf ederseniz, tokat gibi bu milletin cevabını alırsınız” şeklinde sözleriyle alkışlarla desteklendi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları