loading
close
SON DAKİKALAR

Beylikdüzü'nde bayramı yaşatamadılar

Beylikdüzü'nde bayramı yaşatamadılar
Tarih: 20.05.2013 - 13:13
Kategori: Yerel

İmamoğlu, “Maalesef resmi kurumların ve yerel yönetimin duyarsızlığı Beylikdüzü’ne bayramı yaşatamamıştır” dedi...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü ile ilçenin çeşitli noktalarında halka Türk Bayrağı hediye ederek milli bayramlarını kutlayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Maalesef resmi kurumların ve yerel yönetimin duyarsızlığı Beylikdüzü’ne bayramı yaşatamamıştır” dedi.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ilçe halkıyla bir arada kutlamak için bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. İlk olarak CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu öncülüğünde tören alanında Ata’nın huzuruna çelenk bırakan İlçe Örgütü, daha sonra Beylikdüzü gençliğinin oluşturduğu “Gençlik Yürüyüşü”ne katıldı.
İlçe halkına Türk Bayrağı hediye edildi

Ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla coşkulu bir şekilde yürüyüşe eşlik eden İlçe Örgütü, bir yandan da, “Atatürk Gençliği görev başında”, Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklinde sloganlar attı. Daha sonra Beylik Pazarı girişinde stand kuran İlçe Örgütü, vatandaşların bayramını kutlayarak Türk Bayrağı hediye etti.

İmamoğlu: Bayramların halka beraber kutlanacağı günler yakın

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, vatandaşlardan milli bayramların olması gerektiği gibi kutlanamadığı yönünde şikâyetler alan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, milli bayram ruhunun halkla beraber kutlanacağı günlerin yakın olduğunu ifade etti. 19 Mayıs’ın kurtuluş mücadelesinin başladığı, Anadolu’daki Misak-i Milli ruhunun oluştuğu bir gün olduğunun altını çizen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimize armağan edilen böylesine bir bayramın Beylikdüzü’nde olması gerektiği gibi kutlanamamasından dolayı büyük üzüntü yaşamaktayız" diye konuştu.

Bu duyarsızlığa cevabı halk verecek

Milli bayram ruhunu halkla paylaşmak ve beraber kutlamak adına her zaman alanlarda olacaklarını işaret eden CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Maalesef Beylikdüzü’nde resmi kurumların ve belediyenin duyarsızlığı milli bayramı yaşatamamıştır. Halkımız, en yakın zamanda bu duyarsızlığa gereken cevabı verecek. Halkımız, bayraksız sokaklarda, ilgisiz kurumlarla kutlanamayan bayramlarla değil, coşkuyla halkın katılımcı ruhuyla hissedilen bayramlarla buluşacak” dedi.

Beylikdüzü’ne taşınması planlanan “Kumkapı Balık Hali’ni istemiyoruz” imza kampanyasına da destek veren CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, Beylik Pazarı ve Gürpınar Balıkçı Barınağı’nda aynı zamanda vatandaşlardan imza topladı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları