loading
close
SON DAKİKALAR

Beylikdüzü'ne 5 yeni park müjdesi

Beylikdüzü'ne 5 yeni park müjdesi
Tarih: 08.06.2020 - 11:50
Kategori: Yerel

Beylikdüzü’ndeki tazelenme hareketi tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, hafta sonu ilçede devam eden çalışma ve projeleri yerinde inceledi.

BeylikdüzüBelediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yapımına devam edilen çalışma ve projelerde incelemelerde bulundu.Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte haftasonunu saha gezisine ayıran Başkan Mehmet Murat Çalık’ın ilk durağı uzun süredir kullanılmayan ve bakımsız halde bulunan Gürpınar Stadyumu oldu. Başkan Çalık stadyumdaki tribün, soyunma odası vs gibi alanların fonksiyonuna uygun hale getirilerek ilçedeki amatör grupların ve vatandaşların hizmetine sunulacağı bilgisini paylaştı. Gezinin ikinci durağında ise ilçede devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Çalık, “Bu çalışmaylailçemizinbelki de 30 senesiniplanlamışoldukvebusüreiçerisindeherhangibiraltyapısorunuylabukentiyüzleştirmeyeceğiz.Başta İBB BaşkanımızEkremİmamoğluolmaküzere, İSKİ'ye, bütünçalışanlaraveduyarlılıklarındanötürütümvatandaşlarımızaçokteşekkürediyorum.” ifadelerinikullandı. 

3 .YaşamBahçesiÇalışmaları’ndaSonaYaklaşıldı

GünboyuncailçeyikarışkarışgezerekincelemelerdebulunanBaşkanÇalık; KavaklıMahallesi’ne 2adet, YakupluMahallesi’ne 1adetveMarmara Mahallesi’ne 2 adetolmaküzeretoplamda 5adetyeni park yapılacağınıbelirtti.İçerisindeçocukoyunalanları, fitness gruplarıvedinlenmealanlarınınbulunacağıparklartemmuzayınınikinciyarısındavatandaşlarınhizmetinesunulacak.Marmara Mahallesi’ndebulunan 3.YaşamBahçesi’nde de sonayaklaşıldığınıbelirtenBaşkanÇalık; “Beylikdüzüyaşadığımızbuzorlusüreçtentazelenerekçıkacak.Parklarımızla, YaşamVadimizle, bostanımızla, sahilimizletümİstanbul'anefesolacağız.”şeklindekonuştu.

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları