loading
close
SON DAKİKALAR

Beylikdüzü'nün kaybedecek zamanı yok

Beylikdüzü'nün kaybedecek zamanı yok
Tarih: 22.07.2013 - 12:27
Kategori: Yerel

İmamoğlu, “Biz inanarak yola çıkmış bir ekibiz. Önce Beylikdüzü halkının mutluluğunu düşünen bir ekibiz” dedi...

Beylikdüzü’nün inanmadan yola çıkmış bir ekiple yönetildiğine atıfta bulunan Ekrem İmamoğlu, “Biz inanarak yola çıkmış bir ekibiz. Önce Beylikdüzü halkının mutluluğunu düşünen bir ekibiz” dedi.

Ekrem İmamoğlu, Büyükşehir Mahallesi’nde vatandaşların iftar sofrasına misafir oldu. Ardından Beylikdüzü Kulüpler Birliği iftarına katılan Ekrem İmamoğlu, daha sonra Beylikdüzü Meydan’da düzenlenen iftar sonrası forumda vatandaşları dinledi. Sonrasında da Kavaklı Mahallesi’nde katıldığı programda, mahalle sakinleriyle sohbet etti. Oradan da Beylikdüzü Etkinlik alanındaki CHP Karavanı’nda vatandaşlarla buluştu.

Yeşilvadi bizim önceliğimiz olacak

Yeşilvadi Projesi’nin yıllardır hizmete geçirilememesinin bir duyarsızlık örneği olduğunu ifade eden Ekrem İmamoğlu, “ Kavaklı gibi Beylikdüzü’nün birçok noktasında sosyal alan eksikliği var. Yeşilvadi bu sorunu çözecek bir proje. Yeşilvadi bizim önceliğimiz olacak” şeklinde konuştu.

Her noktaya eşit hizmet


Beylikdüzü için projelerinin hazır olduğunu, ilerleyen zamanda her mahallede vatandaşlarla bu projeleri paylaşarak onaylarını alacaklarını paylaşan Ekrem İmamoğlu, “Bu zor değil. Bunlar için önce inanmak lazım. Beylikdüzü’nün çok eksikleri var. Biz, şehrin her noktasına aynı hizmeti taşıyan bir yönetim olacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaybedecek zaman yok

Mevcut yerel yönetimin hazırlıksız olduğuna da atıfta bulunan Ekrem İmamoğlu, “İlk sene biz ne yapacağız diye birbirlerine baktılar. Sonra bir şeyler yaptılar. Yaptıklarının yarının yanlış olduğunu görünce bir sene de düzeltmeyle uğraştılar. Üçüncü sene biraz bilgi sahibi oldular. Bu sefer kendi içlerinde kavgalar, görev değişimleri oldu. Dışardan yeni adamlar geldi. Yeni gelenlerle bir daha kaos yaşandı ve dört sene bitti” şeklinde tespitlerde bulunarak, “Bu kentin bu kadar zaman kaybına tahammülü var mı?” diye sordu.

Vişne Haber Ajansı






ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları