loading
close
SON DAKİKALAR

Bilgi Evi yardımlara devam ediyor

Bilgi Evi yardımlara devam ediyor
Tarih: 10.01.2013 - 16:17
Kategori: Sağlık, Yaşam

Bilgi Evi 'İyilik Kulübü' ziyaretlerine devam ediyor...

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’nde faaliyetlerine devam etmekte olan “İyilik Kulübü” Ocak ayı içerisinde üyelerinin yeni doğan kardeşlerini evlerinde ziyaret etti.

Bilgi Evleri, yeni bir çalışmaya imza atarak üyelerine sosyal sorumluluk bilinci aşılamak amacıyla ‘organize iyilikler’e devam ediyor. Bilgi Evleri’nde faaliyetlerine devam etmekte olan “İyilik Kulübü”nün üyeleri ve öğretmenleri; Yenidoğan mahallesinden Tekir ailesinin Şevval bebeğini; Merkezefendi mahallesinden Polat ailesinin Furkan bebeğini ve Erduran ailesinin Ali Cemal bebeğini; Seyitnizam mahallesinden Torun ailesinin Beytullah bebeğini evlerinde ziyaret etti. Seyitnizam mahalle esnafından “Bizim Bebe” giyimin sahibi Ekrem Çetinkaya’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte Bilgi Evi öğretmenleri, ailelerin çok memnun olduğu ev ziyaretinde yeni doğan bebeklerine sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu uzun bir hayat temennisinde bulundular.

Bilgi Evleri; üyelerinin sevgi, saygı, yardımseverlik, hoşgörü gibi değerlerimizin öğretilmesi ve yaşatılması için Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında çalışmalarına devam edecek.

Bilgi Evi Haber

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları