loading
close
SON DAKİKALAR

Bir darbe de seks kulübünden!

Bir darbe de seks kulübünden!
Tarih: 12.02.2012 - 00:48
Kategori: Dünya

Cinsel taciz suçlaması nedeniyle IMF Başkanlığı'ndan olan, Fransa'da cumhurbaşkanlığına adaylığını koyamayan Strauss-Kahn'a bir darbe de müdavimi olduğu kulüpten geldi...

‘Paris’in çılgın gece hayatının efsanevi adresi’ aşırı lüks seks kulübü ‘Les Chandelles’ seks skandalının ardından Dominique Strauss-Kahn’a (basındaki kısaltmasıyla DSK) kapılarını kapadı. Fransa’nın önde gelen politikacılarının, işadamlarının ve sporcularının eşleriyle kabul edildikleri ‘Fas usulü döşenmiş loş localarla dolu’ kulübün içerisinde dileyenler eş değiştirerek değişik cinsel deneyimler yaşarken kimi misafirler de seyretmekle yetiniyor.

DSK’nın yanında getirdiği ya da kulüpte karşılaşıp beraber olduğu kadınlara karşı ‘içgüdülerini doyurmak için şiddete başvurduğunu ve tacize varacak şekilde ısrarcı olduğunu’ söyleyen kulübün patroniçesi Valerie Herve, New York’ta mayıs ayında patlak veren skandalın ardından eski IMF başkanının yüksek sosyetenin tercihi mekana alınmaması için kapı görevlilerine kesin talimat verdi.

Herve’nin yasaklılar listesinde tanıdık bir isim daha var: eski İtalya başbakanı Silvio Berlusconi. 72 yaşındaki eski başbakan tek gelenlerin alınmadığı kulübe yanında hayat kadınları getirerek Les Chandelles’in en temel kuralını yıktı. Cinsel birlikteliğin tarafların rızasına dayalı olması gerektiğini savunan Herve mekanında fuhuş yapan Berlusconi ismini bir kalemde çizdi.  

“Bir kadın olarak bunu zekice bulmuyorum. Eğer kadınlar bunu yapmak zorunda kalıyorlarsa bu düzgün bir hayat sürdürme şanslarının olmadığı anlamına gelir” diyen Herve mekanın özgür ve eşitlikçi ruhunda korumakta ısrarlı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları