loading
close
SON DAKİKALAR

Bir kadın, üç haftalık bebeğini boğarak öldürdü

Bir kadın, üç haftalık bebeğini boğarak öldürdü
Tarih: 05.07.2020 - 14:17
Kategori: Gündem

Kayseri Pınarbaşı’da, Ayşe Bülbül, üç haftalık kızı Melek’i boğarak, öldürdü.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Kerimoğlu Mahallesi’nde yaşayan 40 yaşındaki Ayşe Bülbül, bir ay önce, doğum yapacak olması nedeniyle babaevine geldi. İlçe devlet hastanesinde üç hafta önce kız çocuğu dünyaya getiren Ayşe Bülbül, doğum sonrası yeniden babasının evine döndü.

Bülbül, çiftçi olan eşi ile birlikte dünyaya gelen çocuklarına Melek ismini koydu. Bugün sabaha karşı Ayşe Bülbül, yan odada kalan babasının yanına giderek, kızının nefessiz kalıp, öldüğünü söyledi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, minik Melek’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Daha sonra olay yerine gelen polis, Ayşe Bülbül’ü gözaltına aldı. Melek’in cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Pınarbaşı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sorguda öldürdüğü itiraf etti

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Ayşe Bülbül, polisteki sorgusunda, kızını kendisinin öldürdüğü itiraf etti. Bülbül’ün, kızının yüzünü önce yastıkla kapattığını daha sonra boğarak, öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Bir çocuğu daha olduğu öğrenilen Ayşe Bülbül’ün emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları