loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu-İş'ten 'İzmir'de Tüm Yerel Sen'in Grevi'ne çağrı

Birleşik Kamu-İş'ten 'İzmir'de Tüm Yerel Sen'in Grevi'ne çağrı
Tarih: 13.07.2016 - 19:55
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonuna bağlı tüm sendikalara yaptığı bilgilendirmede Tüm Yerel-Sen Izmir 1 Nolu Şube'nin haklı mücadelesinde yanında ve dayanışmada olacaklarını belirtti.

Izmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşları IZSU ve ESHOT Genel Müdürlüklerinde yetkili olan Sendika Tüm Yerel-Sen, belediye tarafından yerine getirilmeyen yemek yardımı için bir günlük grev kararı aldı. Kararın ardından 
Tüm Yerel-Sen sendikasının bağlı bulunduğu Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonuna bağlı tüm sendikalara yaptığı bilgilendirmede Tüm Yerel-Sen Izmir 1 Nolu Şube'nin haklı mücadelesinde yanında ve dayanışmada olacaklarını belirtti.

Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük'ün çağrısı şöyle:

Izmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşları IZSU ve ESHOT Genel Müdürlüklerinde örgütlü ve yetkili olan Sendikamız Tüm Yerel-Sen'in buralarda yapmış olduğu Toplu Iş Sözleşmesinin 19. maddesinde yer alan çalışanlara yemek yardımı verilir hükmü Büyükşehir Belediyesi tarafından yerine getirilmediği için ,Tüm Yerel-Sen Izmir 1Nolu Şubemiz başlatmış olduğu çadır eyleminin 100.gününde 15 Temmuz 2016 günü (I ) Bir günlük grev kararı almıştır. Tüm Yerel-Sen sendikanıızın haklı mücadelesinde dayanışma içerisinde yanlarında olacağıma bu günde konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın Izmir il örgütlerinin katılımlannın sağlanması için gerekli hassasiyeti göstermenizi rica eder, Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları