loading
close
SON DAKİKALAR

'Bizde ayrıştırma yok'

'Bizde ayrıştırma yok'
Tarih: 29.10.2012 - 14:28
Kategori: Siyaset

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü eşitlik mesajı verdi...

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü bayramlaşma etkinliğinde konuşan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bizim iktidar anlayışımızda herkes eşit, ayrıştırma yok” mesajını verdi.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü bayramlaşması, ilçe merkezinde çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti. Bu yıl dini ve milli bayram heyecanını bir arada yaşandığına dikkat çekerek konuşmasına başlayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bayram programında çok fazla görüşemedik. Ben 3 günde sizi özledim. Beraberce nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Özgürlükte buluşacağız

Kurban Bayramı’nın ilk gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Silivri Cezaevi’nde tutuklu Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal ile bayramlaştıklarını ifade eden İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, sebepsiz yere uzun süredir tutuklu kalmanın en zor durum olduğunu söyleyerek, bayramların coşkuyla kutlanması gereken günler olması gerektiğine vurgu yaptı. İmamoğlu, CHP’li vekillerin tutukluluk sürecinde CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü adına hukuki konuda desteklerini esirgemeyen Av. Doğan Subaşı ve Kemal Polat’a da teşekkürlerini iletti.
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile her görüşmelerinde Beylikdüzü ilçesine özellikle selam gönderdiğini belirten Av. Kemal Polat, “Balbay, Beylikdüzü’yle özgürlükte buluşacağını söylüyor” diye konuştu.

Bizim anlayışımızda ayrıştırma yok

Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Gürpınar Cemevi Dernek Başkanı Feyzullah Ergin ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma etkinliğinde, Beylikdüzü’nde iktidardan önceki son bayramları kutladıklarına vurgu yapan İmamoğlu, “Bizler CHP olarak Beylikdüzü’nü iyi yönetecek kadrolara sahibiz. Bizim iktidar anlayışımızda ayrıştırma yok. Herkes eşit” mesajını verdi.

Partili ve STK başkanlarının söz alarak bayram dileklerini ilettiği etkinlikte, CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan ve Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çelik de söz alarak örgütün bayramını kutladı.

Beylikdüzü İlçe Başkanlığı

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları